Онлайн продуктово ръководство от Antalis

1464
Онлайн продуктово ръководство от Antalis

Antalis Великобритания представи ново онлайн продуктово ръководство, което предлага интерактивни инструменти за персонализирани и опростяване на избора и купуването на продуктите на компанията.

Antalis

 

Новият сайт покрива цялото продуктово портфолио на Antalis, включително хартии, пликове, консумативи, решения за опаковки, както и средства за визуална комуникация. Всички продукти, които са над 13000, са категоризирани по сектори и приложения, за да улеснят търсенето и избора на продукт.

Rebecca Chandler, изпълнителен директор на дигиталния маркетинг на Antalis Великобритания каза: „Докато продуктовата ни гама продължава да се разширява, искаме да осигурим на клиентите си инструмент, който им дава лесен достъп да всичките ни продукти и осигурява допълнителни функции за уточняване на търсенето, предлага бързи препратки и като цяло прави процеса на избор и покупка по-лесен. Чрез новото ни онлайн ръководство клиентите могат да преглеждат цялото ни портфолио като използват простите ни секции за навигация или да концентрират търсенето си върху материали за определени приложения.“

Клиентите вече могат да променят и генерират собствени продуктови каталози, които да бъдат съхранени в PDF файл или свалени и отпечатани. Клиентите могат и да се абонират, за да получават автоматично известия за подобрения на продукти и други нововъведения. Освен това, всеки продукт, включен в продуктовото ръководство има връзка към британския сайт на компанията, откъдето клиентите мога да го закупят директно.

Можете да видите ръководството тук.

Източник: largeformatreview.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.