Оператори на широкоформатни дигитални машини са най-търсени през май

1438
Оператори на широкоформатни дигитални машини са най-търсени през май

Свободните позиции за работа в Dotbrain.eu (от 02.05.2017), които се предлагат и този месец са основно за специалисти – предпечатари, оператори на цифрови машини, акаунти офсетов и дигитален печат, ситопечатари и щанцьори.

Dotbrain.eu работи с ограничен на брой компании, за които имаме достатъчно информация, а работните позиции са добре проверени като условия и заплащане. Наши клиенти са печатници (офсетов, дигитален, ситопечат, флексопечат), рекламни агенции, рекламни производители и фирми извън бранша с организирани рекламни отдели, с които имаме изградено взаимно доверие.

Работодателите, доверили се на нас като агенция за подбор на персонал, получават добре проверени кандидати. Извършваме подбора с помощта на специализирани персонални тестове, съобразени с длъжността, за която се кандидатства и придобития опит до момента от кандидата. Тестовата система съдържа над 2000 въпроса и задачи и постоянно се доразвива от работещи специалисти според нуждите на индустрията.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Акцент на предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:
 
Специалист предпечатна подготовка
Работата изисква много добри познания в областта на предпечатната подготовка, обявата е за Плевен. Опита в сферата на опаковките е предимство.

Специалист предпечатна подготовка
Работата на специалиста предпечатна подготовка е на редовна смяна  и основно се състои в проверка и подготовка за печат на файлове за цифров печат. Стартово заплащане между 1000 и 1300 лв.

Оператор дигитален печат
Работата е на 8 часов работен ден при редовна смяна. Стартовата заплата е 1000 лв с актуализация по договорка. Работата е основно на тясноформатна цифрова машина от производствен клас, необходими са основни познания по предпечатна подготовка

Оператор на дигитални ролни и плоскопечатни широкоформатни машини
Работата е на две смени по 8 часа, стартовото заплащане за хора с опит е от 1000 до 1300 лв. Позицията изисква работа на широкоформатни печатни машини и режещи плотери и рутер.

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е на две смени (два дни по 12 часа и два почивка). За хора без опит, стартовата заплата е 800 с бърза актуализация до два месеца, а за хора с опит е по договаряне. Машината е цялоформатна плоска щанца.

 

(два дни по 12 часа и два почивка).

Резач на прав нож (на смени)
Позицията се предлага само в Dotbrain. Подходяща е и за хора без опит. Работата е на смени и стартовото заплащане е 900 лв. За опитни резачи на прав нож възнаграждението се договаря допълнително.

Организатор производство широкоформатен печат
Позицията се предлага само в Dotbrain. Позицията е подходяща за кандидат с много опит и познания в широкоформатния печат и с организаторски способности. Отлична стартова заплата.

Технолог офсетов печат
Работата е за София, редовна смяна. Сред задълженията са изготвяне на ценови оферти и проследяване на производствения процес, включително издаване на продукцията.

Ситопечатар (стажант)
Обявата е за София. Позицията е много подходяща като платен стаж за желаещи да се развиват в областта на ситопечат. Предлага се много добро обучение и добро заплащане след приключване на обучението.
 
Всички актуални обявени 22 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
свободни работни места месец май

За Вас Работодатели: Можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:
 
Акаунт дигитален и офсетов печат
Кандидатът има базови познания за предпечатни и печатни процеси. Участвал е активно в оформлението и подготовката на файлове за печат, калкулации на цени и комуникация с клиенти. Подходящ е според тестовете на Дотбрейн за длъжности свързани с калкулации и комуникация с клиенти.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Резач на прав нож
Кандидатът е с тригодишен опит като резач на прав нож (Перфекта). Показа много добър резултата на тестовете на Дотбрейн. Силно препоръчвам.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Оператор дигитален печат
Кандидатът има опит в работата с RIP, проверката на файлове и участва в довършителните процеси необходими след печат.

Стажант графичен дизайн и предпечат
Кандидатът е със завършена гимназия по полиграфия. Преминати курсове за графичен софтуер и предпечатна подготовка, но няма практически опит. Търси работа като платен стаж в областта на графичния дизайн и предпечатната подготовка. Има над 10 годишен трудов стаж в друга област.

Книговезец
Книговезец с голям опит в ръчна работа и работа с машини. Много добри резултати на теста на Дотбрейн.

Специалист електронни монтажи
Кандидатът е с дълъг опит в подготовката на електронни монтажи със специализиран софтуер и проверка, и подготовка на файлове за печат.

Акаунт и търговец
Кандидатът е с опит в калкулациите и продажбите на различни печатни продукти основно на чуждестранни клиенти. Познава печатните и довършителните процеси. Много добро ниво говоримо и писмено на два езика.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има голям опит в печатници. Познава основните процеси и необходимите изисквания за подготовка на файлове за тях. Има добър резултат на тестовете на Dotbrain.eu.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 43
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 90
Преминали тестовете ни: 328
Можем да ви препоръчаме: 32 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 226
Регистрирани потребители: 918

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.