Оптимал принт с обновен сайт

1850

Акцентът в новия дизайн са основните дейности на фирмата, е-магазина и блога

сайт на оптимал принт

Оптимал принт акцентират на трите основни дейности, които предлага фирмата – офсетов, дигитален печат и графичен дизайн и предпечат. На сайта можете да намерите подробни ценови оферти за печат на фактури, фирмени бланки, химизирани формуляри, визитки флаери и др., както и форма за запитване за оферта и инструкции как да направите своето запитване за цена в пет стъпки.

електронен магазин оптимал принт

Едно от най важните раздели в обновения сайт са електронния магазин където можете да направите своите поръчки онлайн и блогът с полезни статии ако се интересувате от печат.

Повече вижте на www.optimalprint.bg

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.