Осем нови медии Katana в портфолиото на FACTOR.BG

2686

Като най-голям доставчик на широкоформатни инк-джет принтери, работещи с мастила на водна база, FACTOR.BG има мисията да осигуравя на своите клиенти постоянно разширяващ се набор от медии, с гарантирано качество и гарантирано конкурентни цени.

Poster Matt, Photo Matt Pro, Poster Matt Sticky, Chrome Gloss/Gloss, Primo Gloss, Wallpaper, Canvas Bright White и Canvas Natural White – това са новите материали за печат с всякакви марки принтери, работещи с dye или Pigment мастила на водна база.

Poster Matt (180 гр./кв.м.) е евтина и качествена матова хартия, с инк-джет покритие за печат с висока резолюция. Подходяща е за постери, афиши, фотография, ПОС, евтини задноосветени реклами. Безпроблемно топло и студено ламиниране.
 
Photo Matt Pro (180 гр./кв.м.) е премиум клас матова хартия, ценово-изгодна алтернатива на RC фото-хартиите. Под висококачественото инк-джет покритие е нанесен специален бариерен слой, който не позволява проникване на влага от мастилто до целулозата, дори и при 400% покритие. Подходяща за висококачествен фотографски печат, премиум постери, ПОС реклама, задноосветени реклами. Безпроблемно топло и студено ламиниране.

Poster Matt Sticky (140 гр./кв.м. без подложката) – самозалепващ се вариант на Poster Matt. Спестява разходите и труда по полагане на двустранно-лепящ филм. Подходяща е за постери, афиши, фотография, стикери, етикети, евтини задноосветени реклами. Безпроблемно студено ламиниране.

Chrome Gloss/Gloss (108 гр./кв.м.) – хартия, която визуално е идентична с Хром-гланц хартиите за офсетов печат, но има двустранно покритие за инк-джет печат. Подходяща е за листовки, дипляни, плакати (дори и при едностранен печат, поради ниската и цена), календари, ПОС, евтини задноосветени реклами. Безпроблемно топло и студено ламиниране.

Primo Gloss (180 гр./кв.м.) – огледално-гланцова фотохартия, с микропоресто покритие, но без RC покритие – така наречената „everyday photopaper“. Ценово изгодна алтернатива на Премиум клас RC хартиите, която не отстъпва по качество на печата и поради липсата на ламиниращ слой откъм гърба, може да бъде лепена с всякакви лепила за хартия. Подходяща за единични бройки опаковки, за рекламни дисплеи, изработени с каширане върху велпапе или мукава, за фотографски и рекламен печат, задноосветени реклами, премиум ПОС. Безпроблемно топло и студено ламиниране.

Wallpaper (180 гр./кв.м.) е специализирана тапетна хартия за печат с водна база мастила. Перфектен детайлен печат, плътни черни тонове, ярки и реалистични цветове. Може да се лепи с тапетно лепило, не се разкъсва при намокряне, а при използване на лепило Хенкел със специална добавка, тапетът може да бъде свалян без повреди след време, сле повторно намокряне. Позволява нанасянето на защитно покритие, при нужда, но дори и без такова, печатът е устойчив на износване и надраскване. Освен за фото-тапети, може да се използва и за арт-фотография, поради състава и специфичната повърхност. Безпроблемно топло и студено ламиниране.

Canvas Bright White (340 гр./кв.м.) – платно за рисуване, с нанесено инк-джет покритие, смес от памук и полиестер. Ярко-бял цвят. Подходяща за фотография, репродукции, декори, интериорни пана. Най-ниската цена за продукт от този клас в България.

Canvas Natural White (340 гр./кв.м.) – платно за рисуване, с нанесено инк-джет покритие, смес от памук и полиестер. Натурално-бял цвят, не съдържа оптични избелители, затова е подходяща и за FineArt приложения. Подходяща за фотография, репродукции, декори, интериорни пана. Най-ниската цена за продукт от този клас в България.

Всички медии Katana са произведени единствено в Япония и Западна Европа. В същите заводи се произвеждат OEM медиите на производителите на принтери, качеството е безкомпромисно!

Поради елиминирането на посредници и директните доставки на едро, цените на медиите Katana в България са средно поне 50% по-евтини от OEM медиите, и директно конкурират NoName медиите с произход Китай и Корея, при несравнимо по-добро качество и гарантирано постоянни параметри при следващи партиди.

FACTOR.BG осигурява или при нужда изработва специално ICC профили за клиентите, купуващи медии Katana – БЕЗПЛАТНО!

За повече информация, оферти, мостри или поръчки, екипът на FACTOR.BG е на разположение!

www.factor.bg
info@factor.bg
order@factor.bg
тел.: 0896/ 738 700

Интернет портал за печатни технологии.