Офсетови печатари, резачи на прав нож и др. ще са най-търсени през април

1587
Офсетови печатари, резачи на прав нож и др. ще са най-търсени през април

Свободните позиции за работа в Dotbrain.eu (от 03.04.2017), които се предлагат са основно за специалисти – от офсетови печатари и хора с опит във велпапе опаковките, до акаунти и технолози в офсетовия и дигиталния печат.

Dotbrain.eu работи с ограничен на брой компании, за които имаме достатъчно информация, а работните позиции са добре проверени като условия и заплащане. Наши клиенти са печатници, рекламни агенции, рекламни производители и фирми извън бранша с организирани рекламни отдели, с които имаме изградено взаимно доверие.

Работодателите, доверили се на нас като агенция за подбор на персонал, получават добре проверени кандидати. Извършваме подбора с помощта на специализирани персонални тестове, съобразени с длъжността, за която се кандидатства и придобития опит до момента от кандидата. Тестовата система съдържа над 2000 въпроса и задачи и постоянно се доразвива от работещи специалисти според нуждите на индустрията.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Акцент на предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:

Акаунт – дигитален печат
Добра стартова заплата с много възможности за развитие, обучение в една от най-големите печатници в София. Изисква се опит или познания в офсетовия и дигиталния печат.

Резач на прав нож (на смени)
Позицията се предлага само в Dotbrain. Подходяща е и за хора без опит. Работата е на смени и стартовото заплащане е 900 лв. За опитни резачи на прав нож възнаграждението се договаря допълнително.

Оператор на книговезки машини
Позицията се предлага само в Dotbrain. Подходяща е и за хора без опит. Работата е на смени и стартовото заплащане е 900 лв. 

Оператор широкоформатни печатни машини
Позицията се предлага само в Dotbrain. Работата е на смени и от кандидата се изисква да има опит. Печатните машини са с латексова технология на печат. Работата е обслужване и смяна на консумативи, и следене за качеството на печат.

Организатор производство широкоформатен печат
Позицията се предлага само в Dotbrain. Позицията е подходяща за кандидат с много опит и познания в широкоформатния печат и с организаторски способности. Отлична стартова заплата.

Оператор дигитален печат
Позицията се предлага само в Dotbrain. Търси се Оператор на тясноформатна дигитална печатна машина. Работата е редовна смяна в една от големите дигитални печатници в София. Необходим е опит на такава или подобна длъжност. За предпочитане кандидатът да има достатъчно голям опит в предпечата и подготовката на файлове за печат.

Търговец/консултант за машини и оборудване за производство на опаковки от велпапе
Позицията се предлага само в Dotbrain. Необходимо е кандидатът да има дори минимален стаж във фирма занимаваща се с производство на опаковки от велпапе на длъжности технолог, конструктор или др. пряко ангажирана с производството. Изисква се много добър английски.

Технолог офсетов печат
Работата е за София, редовна смяна. Сред задълженията са изготвяне на ценови оферти и проследяване на производствения процес, включително издаване на продукцията.

Оператор широкоформатни машини
Работата е редовна смяна със сравнително малко натоварване като печат, рязане на плотер и каширане на плоскости. Стартово заплащане 800 лв.

Ситопечатар (стажант)
Обявата е за София. Позицията е много подходяща като платен стаж за желаещи да се развиват в областта на ситопечат. Предлага се много добро обучение и добро заплащане след приключване на обучението.
 
Всички актуални обявени 25 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
кандидати за работа 03.04.2017

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:
 
Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Стажант графичен дизайн и предпечат
Кандидатът е със завършена гимназия по полиграфия. Преминати курсове за графичен софтуер и предпечатна подготовка, но няма практически опит. Търси работа като платен стаж в областта на графичния дизайн и предпечатната подготовка. Има над 10 годишен трудов стаж в друга област. 
 
Книговезец
Книговезец с голям опит в ръчна работа и работа с машини. Много добри резултати на теста на Дотбрейн.

Специалист електронни монтажи
Кандидатът е с дълъг опит в подготовката на електронни монтажи със специализиран софтуер и проверка, и подготовка на файлове за печат.

Акаунт и търговец
Кандидатът е с опит в калкулациите и продажбите на различни печатни продукти основно на чуждестранни клиенти. Познава печатните и довършителните процеси. Много добро ниво говоримо и писмено на два езика.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има опит в подготовката за печат на периодични печатни издания. Няколко годишен опит в дизайна и подготовката на файлове за офсетов печат, ситопечат и широкоформатен дигитален печат. Подготвял е файлове за щанци, клишета за сухо преге и топъл печат. В задълженията му е влизала поддръжката на фирмени уеб сайтове и др.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има голям опит в печатници. Познава основните процеси и необходимите изисквания за подготовка на файлове за тях. Има добър резултат на тестовете на Dotbrain.eu.

Технолог офсетов печат
Кандидатът е с опит в офсетовия печат на опаковки. Бил е на ръководни длъжности като началник цех офсетов печат и организатор производство (управление на повече от 100 човека). Показа отлични резултати на тестовете на dotbrain.eu за Технолог офсетов печат.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 43
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 87
Преминали тестовете ни: 320
Можем да ви препоръчаме: 22 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 221
Регистрирани потребители: 890

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.