Офсет Груп – лидерът в луксозния печат

3026
Офсет Груп – лидерът в луксозния печат

Компанията е вече доставчик на цялостни печатни решения.

През последните две години, известната фирма за облагородяване на печатна продукция Офсет ЕООД или позната вече и като Офсет Груп, разгърна своето портфолио и вече има шест автономни дивизии под шапката си:

  • Прозиводство на луксозни кутии
  • Корпоративен и специализиран печат
  • Облагородяване на печатна продукция
  • Студио за графичен Дизайн
  • Производство на месингови клишета за топъл печат и 3D релеф
  • Производство на ламиниращи филми с триизмерни лупи

Благодарение на многогодишните си инвестиции в иновативни печатни технологии, Офсет Груп излиза на Българския и Европейски полиграфически пазар със селекция от най-добрите световни печатни тенденции и практики.

В няколко материала ще Ви представим обновената структура на Офсет Груп, като започнем с дивизията: Луксозни опаковки. 

 

 

Представяме ви дивизия Опаковки
Печелившата формула на компанията е производството както на големи, така и на малки, разнообразни серии картонени опаковки от най-висок клас на изключително достъпни цени. Разбира се, и по индивидуален проект.

Благодарение на иновативните технологии, които Офсет Груп ползва, изборът на опаковки може да бъде улеснен в три лесни стъпки:

  • Проектиране и производство на разнообразни висококачествени мостри на опаковките. Тъй като мострата е в основата на успеха, Офсет Груп може да проектира и изработи мостра, която припокрива напълно реалната кутия. Качествени мостри, разработка на различни ефекти и конструкции – всичко това в светкавични срокове.
  • Производство на минимални количества опаковки от различните видове продукти. По този начин клиентът може да бъде гъвкав спрямо нуждите на пазара и търсенето на продуктите –  безценно качество, което дава огромно предимство на клиентите пред основните им  конкуренти.
  • С разрастването на продажбите на своите клиенти, Офсет Груп е на разположение, за да ги снабдява бързо и безпроблемно с нарастващите обеми от опаковки – в различни тиражи за всяка опаковка.

Какви опаковки предлага Офсет Груп

 

Холограмни опаковки
Използването на холограмни ефекти в опаковките набира огромна скорост и се смята от мнозина за едно от ключовите разработки за бъдещето на опаковките. Тези опаковки моментално привличат вниманието и отличават продукта от останалите. Съществува голямо разнообразие от холограми, които съчетани с добри дизайнерски решения могат да изглеждат като живи. Като водещ експерт в тази област в България, Офсет Груп произвежда опаковки с холограмен ефект, които отговарят на най-високите стандарти за качество предлагани на достъпни цени.

 

Метализирани опаковки
Използването на метализация на хартия и картон със специални фолиа ги преобразява напълно и им придава свръх луксозен и блестящ вид, изключително привлекателен за потребителите.
Металният ефект  може да има цялостно покритие или да бъде изразен само върху отделни елементи от дизайна, като по този начин  създава усещане за сияйност, пъстрота и блясък.
Метализираните опаковки са истински бестселър в сектора на висококачествени опаковки.

 

Опаковки с триизмерни лупи
Опаковките с триизмерни лупи могат да бъдат един от шедьоврите в опаковъчната индустрия, тъй като технологията може да придаде невероятен увеличителен ефект и изключителна дълбочина на дадена опаковка. Основно качество на Офсет Груп е, че е единствената фирма в Европа произвеждаща и предлагаща опаковки с оптични лупи!

 

Луксозни опаковки
Луксозните опаковки са наистина специалност на Офсет Груп, имайки предвид изключително добрата репутация на компанията на експерти в областта на печатните ефекти. Екипът може да се справи с най-сложните спецификации и искания на клиентите. Благодарение на комбинацията между експертизата ни в областта на печатните ефекти и разнообразието от луксозни хартии и картони, Офсет Груп може да произведе наистина специални опаковки. Дали ще се заложите на по-класическия дизайн или ще рискувате с абсолютно шокиращ нестандартен вид, компанията може да отговори, а често и да надхвърли очакванията на клиента.

 

Опаковки  и защита
Все повече фирми искат да защитят своите продукти чрез включване на мерки против фалшификация. Една от най-иновативните защитни технологии е използването на холограмни 3D матрици, които могат да създадат специални микрорелефни елементи върху опаковката. Те могат да бъдат от всякакъв вид, според клиентските изисквания – фирмено лого, специален знак, текст или персонализиран дизайн. Офсет Груп съхранява специално произведените 3D матрици, като така гарантира, че те не могат да бъдат възпроизведени никъде другаде. Същевременно, компанията може да предложи допълнителни модерни защити за сигурност, като пантографски микротекст, невидими UV мастила, уникална номерация и персонализация, които могат да бъдат включени при производството на Вашите опаковки.

 

В следващия материал очаквайте да Ви запознаем със следващата дивизия на Офсет Груп, а именно Премиум Печатни продукти!

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.