Офсет Груп – от фирма за облагородяване на печатна продукция до доставчик на цялостни печатни решения

728
Офсет Груп – от фирма за облагородяване на печатна продукция до доставчик на цялостни печатни решения
Spread the love

В няколко материала ви представяме новата структура на Офсет Груп, разделена в четири основни дивизии. Първата дивизия е Луксозни опаковки.

През последните две години фирма Офсет Груп премина към цялостно обслужване на клиенти – от дизайна до изработката на завършен продукт.

 

Клиентитe, на които Офсет Груп може да предложи услугите си на:        

Корпоративен печат и специални печатни продукти: Козметика и парфюми, Хранителни добавки, Фармацевтика, Хранително-вкусова индустрия, Алкохолни напитки, Туризъм (изпълнителни директори, маркетинг мениджъри, управители, търговски представители)

Издателски печат: Издателства, рекламни агенции, Медиа и реклама (изпълнителни директори, маркетинг мениджъри, управители, търговски представители)

 

inline_560_/images/2016/10/metalize_1eqa.jpg

Представяме ви дивизия Опаковки от хартия и картон от Офсет Груп
Производство както големи, така и малки, разнообразни серии картонени опаковки от най-висок клас на изключително достъпни цени. Разбира се, по индивидуален проект.
Благодарение на иновативните ни технологии, които ползва Офсет, изборът на опаковки може да бъде улеснен в три лесни стъпки:

  • Проектиране и производство на разнообразни висококачествени мостри на опаковките. Тъй като мострата е в основата на успеха, Офсет може да проектира и изработи мостра, която припокрива напълно реалната кутия. Качествени мостри, разработка на различни ефекти и конструкции – всичко това в светкавични срокове.
  • Производство на минимални количества опаковки от различните видове продукти. По този начин клиентът може да бъде гъвкав спрямо нуждите на пазара и търсенето на продуктите –  безценно качество, което Ви дава огромно предимство пред Вашите конкуренти.
  • С разрастването на продажбите на своите клиенти, Офсет Груп е на разположение, за да ги снабдява бързо и безпроблемно с нарастващите обеми от опаковки – в различни тиражи за всяка опаковка.

 

Какви опаковки предлага Офсет групХолограмни опаковки

Използването на холограмни ефекти в опаковките набира огромна скорост и се смята от мнозина за едно от ключовите разработки за бъдещето на опаковките. Тези опаковки моментално привличат вниманието и отличават продукта от останалите. Съществува голямо разнообразие от холограми, съчетани с добри дизайнерски решения могат да изглеждат като живи. Холограмните фолиа за ламиниране също могат да постигнат тази впечатляваща визия по един достъпен начин.

 

inline_32_/images/2016/10/hologramna_jch7.jpg

Метализирани опаковки
Блестящите опаковки са привлекателни за потребителите. Използването на метализация на хартия и картон със специални фолиа ги преобразява напълно и им придава свръх луксозен вид.
Металният ефект  може има цялостно покритие или да бъде изразен само върху отделни елементи от дизайна, като по този начин  създава усещане за сияйност, пъстрота и блясък.
Метализираните опаковки са истински бестселър в сектора на висококачествени опаковки. Като водещ експерт в тази област в България, Офсет Груп произвежда опаковки с метален ефект, които отговарят на най-високите стандарти за качество предлагани на достъпни цени.

inline_64_/images/2016/10/metalize2_9134.jpg

Опаковки с триизмерни лупи
Опаковките с триизмерни лупи, още познати като френелови лещи, са микроструктурни оптични лещи, които могат да бъдат нанесени върху картонената опаковка, създавайки невероятен увеличителен ефект. Тази технология е много подходяща за луксозни опаковки като дава дълбочина на дизайна с превъзходната си визия. Офсет Груп е единствената фирма в Европа произвеждаща и предлагаща опаковки с оптични лещи!

inline_144_/images/2016/10/bubble_u5nw.jpg

Луксозни опаковки
Луксозните опаковки са наистина специалност на Офсет Груп, имайки предвид изключително добрата репутация на компанията на експерти в областта на печатните ефекти. Екипът може да се справи с най-сложните спесификации и искания на клиентите. Благодарение на комбинацията между експертизата ни в областта на печатните ефекти и разнообразието от луксозни хартии и картони, Офсет Груп може да произведе наистина специални опаковки. Дали ще се заложите на по-класическия дизайн или ще рискувате с абсолютно шокиращ нестандартен вид, компанията може да отговори, а често и да надхвърли очакванията на клиента.

 

inline_15_/images/2016/10/lux_93sl.jpg

Опаковки  и защита
Все повече фирми искат да защитят своите продукти чрез включване на мерки против фалшификация. Една от най-иновативните защитни технологии е използването на холограмни 3D матрици, които могат да създадат специални микрорелефни елементи върху опаковката. Те могат да бъдат от всякакъв вид, според клиентските изисквания – фирмено лого, специален знак, текст или персонализиран дизайн. Офсет Груп съхранява специално произведените 3D матрици, като така гарантира, че те не могат да бъдат възпроизведени никъде другаде.

В следващия материал ще ви запознаем с другите дивизии в Офсет Груп

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър