Офсет Груп – от фирма за облагородяване на печатна продукция до доставчик на цялостни печатни решения

787
Офсет Груп – от фирма за облагородяване на печатна продукция до доставчик на цялостни печатни решения

В няколко материала ви представяме новата структура на Офсет Груп, разделена в четири основни дивизии. Първата дивизия е Луксозни опаковки.

През последните две години фирма Офсет Груп премина към цялостно обслужване на клиенти – от дизайна до изработката на завършен продукт.

 

Клиентитe, на които Офсет Груп може да предложи услугите си на:        

Корпоративен печат и специални печатни продукти: Козметика и парфюми, Хранителни добавки, Фармацевтика, Хранително-вкусова индустрия, Алкохолни напитки, Туризъм (изпълнителни директори, маркетинг мениджъри, управители, търговски представители)

Издателски печат: Издателства, рекламни агенции, Медиа и реклама (изпълнителни директори, маркетинг мениджъри, управители, търговски представители)

 

Представяме ви дивизия Опаковки от хартия и картон от Офсет Груп
Производство както големи, така и малки, разнообразни серии картонени опаковки от най-висок клас на изключително достъпни цени. Разбира се, по индивидуален проект.
Благодарение на иновативните ни технологии, които ползва Офсет, изборът на опаковки може да бъде улеснен в три лесни стъпки:

  • Проектиране и производство на разнообразни висококачествени мостри на опаковките. Тъй като мострата е в основата на успеха, Офсет може да проектира и изработи мостра, която припокрива напълно реалната кутия. Качествени мостри, разработка на различни ефекти и конструкции – всичко това в светкавични срокове.
  • Производство на минимални количества опаковки от различните видове продукти. По този начин клиентът може да бъде гъвкав спрямо нуждите на пазара и търсенето на продуктите –  безценно качество, което Ви дава огромно предимство пред Вашите конкуренти.
  • С разрастването на продажбите на своите клиенти, Офсет Груп е на разположение, за да ги снабдява бързо и безпроблемно с нарастващите обеми от опаковки – в различни тиражи за всяка опаковка.

 

Какви опаковки предлага Офсет групХолограмни опаковки

Използването на холограмни ефекти в опаковките набира огромна скорост и се смята от мнозина за едно от ключовите разработки за бъдещето на опаковките. Тези опаковки моментално привличат вниманието и отличават продукта от останалите. Съществува голямо разнообразие от холограми, съчетани с добри дизайнерски решения могат да изглеждат като живи. Холограмните фолиа за ламиниране също могат да постигнат тази впечатляваща визия по един достъпен начин.

 

Метализирани опаковки
Блестящите опаковки са привлекателни за потребителите. Използването на метализация на хартия и картон със специални фолиа ги преобразява напълно и им придава свръх луксозен вид.
Металният ефект  може има цялостно покритие или да бъде изразен само върху отделни елементи от дизайна, като по този начин  създава усещане за сияйност, пъстрота и блясък.
Метализираните опаковки са истински бестселър в сектора на висококачествени опаковки. Като водещ експерт в тази област в България, Офсет Груп произвежда опаковки с метален ефект, които отговарят на най-високите стандарти за качество предлагани на достъпни цени.

Опаковки с триизмерни лупи
Опаковките с триизмерни лупи, още познати като френелови лещи, са микроструктурни оптични лещи, които могат да бъдат нанесени върху картонената опаковка, създавайки невероятен увеличителен ефект. Тази технология е много подходяща за луксозни опаковки като дава дълбочина на дизайна с превъзходната си визия. Офсет Груп е единствената фирма в Европа произвеждаща и предлагаща опаковки с оптични лещи!Луксозни опаковки
Луксозните опаковки са наистина специалност на Офсет Груп, имайки предвид изключително добрата репутация на компанията на експерти в областта на печатните ефекти. Екипът може да се справи с най-сложните спесификации и искания на клиентите. Благодарение на комбинацията между експертизата ни в областта на печатните ефекти и разнообразието от луксозни хартии и картони, Офсет Груп може да произведе наистина специални опаковки. Дали ще се заложите на по-класическия дизайн или ще рискувате с абсолютно шокиращ нестандартен вид, компанията може да отговори, а често и да надхвърли очакванията на клиента.

 

Опаковки  и защита
Все повече фирми искат да защитят своите продукти чрез включване на мерки против фалшификация. Една от най-иновативните защитни технологии е използването на холограмни 3D матрици, които могат да създадат специални микрорелефни елементи върху опаковката. Те могат да бъдат от всякакъв вид, според клиентските изисквания – фирмено лого, специален знак, текст или персонализиран дизайн. Офсет Груп съхранява специално произведените 3D матрици, като така гарантира, че те не могат да бъдат възпроизведени никъде другаде.

В следващия материал ще ви запознаем с другите дивизии в Офсет Груп

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.