Още по-качествени книги от Булгед

2221

Нова машина за термолепене на книги с мека подвързия предлага още по-големи възможности на клиентите.

Булгед биндер
Булгед вече предлага производство на книги с мека подвързия с по-високо качество и в по-кратки срокове. Благодарениe на новата си машина, Horizon  BQ470, компанията може да произвежда до 1 350 професионално залепени книги в час.

Не по-малко впечатляващи от скоростта са поддържаните формати и възможната дебелина на гръбчетата на книгите. Минималният размер на книжното тяло е 145х105, максималният формат е 320х320. Дебелината на гръбчето може да варира от 1 до 60 милиметра.

Това позволява производство на  книги с до 1 200 страници на 80 грама офсетова хартия. Всичко това се случва с перфектно качество и без опасност от разлепяне.

За повече информация: Булгед

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.