Петък и събота – дни на персонализацията на рекламни и фото сувенири.

5755

Фактор България правят демонстрация на сублимационен, трансферен и фотопечат. Анонс показват механично и лазерно гравиране.

Ако днес не сте успели да посетите събитието на Фактор България и Анонс, можете да отделите няколко часа през почивния ден събота и да се разходите до Интер Експо Център.
Има места за паркиране, а ако ползвате метро – последната му спирка е точно пред вратата на изложбения център.

дни на персонализация - рекламни и фото сувенири

Някои от акцентите или какво можете да видите?

Повече продукти вижте в нашата галерия.

Сублимационни системи Ricoh с гел мастила Sawgrass SubliJet-R – уникално решение за малък и стартиращ бизнес, изключително лесно за употреба и неизискващо поддръжка, на цена 599 лв за пълна окомплектовка – принтер, мастила, хартия.

ricoh с гел мастила Sawgrass SubliJet-R

Индустриални сублимационни мастила Sawgrass SubliM и принтери Epson Stylus Pro.

сублимационни мастила Sawgrass SubliM

Фото-продукти за сублимация UNISUB и ChromaLuxe – подложки, баджове, магнити, фото-панели от MDF, HDF, пластмаса, алуминий и стомана.

домакини - фактор българия и анонс

Лазерни гравиращи системи Gravograph серия iQ – уникални лазери за гравиране и персонализирация на широка гама сувенири, изключително качество при гравиране на снимки, работа с променлива информация.

гравир gravograph LS 100

Лазерни гравиращи системи Artsign и CNC рутер Gravograph М20 Jewel – малък, тих … и гравира всичко: табелки, химикали, часовници, телефони, пръстени и халки, снимки, визитници, ключодържатели. Представени са и материали за лазерно и механично гравиране. Най-голямото разнообразие предлагано до сега: пластмаси, метали, фолиа, гуми за печати и др. 

гравирана визитка

Повече продукти вижте в нашата галерия.

Материала написа: Десислава Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.