Печатница ДАС-С промени юридическия си статут

2254
Печатница ДАС-С промени юридическия си статут

Всички услуги и дейности изпълнявани до сега от ЕТ „ДАС – С Стоян Йорданов” вече ще бъдат извършвани от „Дас Принт” ЕООД.

Данните на новата фирма са:
„Дас Принт” ЕООД, ЕИК: 205103675
седалище и адрес на управление остават непроменени: 
гр. София, ж.к. Сухата река, ул. „Бесарабия” № 9.
МОЛ:  Ивайло Йорданов

Използваме случая да ви припомним дейностите, които предлага фирмата.
Поставяне цветни лайсни на календари с размери 35см, 50см, 70см. Офсетов печат, дигитален печат, шанцоване, перфорация, биговане. Книговезки процеси. Тампонен печат върху: химикалки, запалки и др. Термотрансферен печат върху сувенири. Рязане на фолио по контур.

 

оставяне на двойно сгънати метални лайсни

Работилница за лайсни ДАС-С ви предлага поставяне на двойно сгънати метални лайсни с дължини: 30, 50 и 70 см, в различни цветове, които дават завършен и индивидуален вид на Вашата продукция. Повече за предлаганите цветове вижте тук.

За контакти:
Тел.: 02/ 945 45 39
Тел.: 0888/ 801 696
e-mail: das.s@abv.bg

Вижте профила на Дас Принт ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.