Печатница Оптимал принт инсталира две нови машини Коника Минолта

2919
Печатница Оптимал принт инсталира две нови машини Коника Минолта

В края на месец Август бе инсталирана нова пълноцветна производствена машина за дигитален печат Konica Minolta Bizhub PRESS C1070. С нея печатницата ще гарантира на своите клиенти и партньори високо качество на печат и максимална точност на цветовете.

Konica Minolta Bizhub PRESS C1070

 

Машината дава възможност за разширяване на гамата от предлагани продукти, тъй като нейният максимален печатаем формат е 330/1200 мм. Към новите решения, които могат да бъдат намерени сред услугите на печатница Оптимал принт спадат:

Всички тези продукти, както и много други вече могат да бъдат поръчани в 1, 10 или колкото бройки са необходими.

 
По-рано тази година в печатница Оптимал принт бе инсталирана и монохромна производствена машина за дигитален печат Konica Minolta Bizhub PRO 1051. Чрез нея бе добавена възможността за отпечатване на персонализирани формуляри (включително върху химизирана хартия), както и печат на книги в малки тиражи или при поискване. За последните месеци са отпечатани няколко десетки заглавия, а един от големите столични университети се довери на компанията за издаването на своите учебници.

 

дигитално отпечатани книги

 

Чрез двете новоинсталирани мощности печатница Оптимал принт се стреми да отговори на нарастващите изисквания и нужди на своите клиенти и партньори за по-качествено обслужване и по-кратки срокове на изработка.

Вижте повече за Печатница Оптимал принт тук:
гр. София
ул. „Георги Бенковски“ №40
Тел.: 02/ 983 33 73
Тел.: 0889/ 835 701
www.optimalprint.bg

Печатница Оптимал принт в каталога Полиграфия инфо.

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/