Печатница Симолини – 94 се оборудва с нова машина за топъл печат и преге

3023
Печатница Симолини – 94 се оборудва с нова машина за топъл печат и преге

Моделът е Unifold 8320 и е модифициран специално според изискванията на печатницата, а доставчик е Графотрейд. Оборудването е в експлоатация от август 2018.

„Симолини-94 се стреми към разрастване на предлаганите услуги и затваряне на целия цикъл в книгопроизводството. Със закупуването на Unifold 8320 изцяло ще контролираме процеса и темпа при изработка на продукти с топъл печат и преге.“ – сподели Николай Здравков, собственик на Симолини – 94. 

 

(на снимката от ляво надясно: Христо Петров, Графотрейд и Николай Здравков, Симолини – 94)

 

Unifold има различни видове довършителни машини за топъл печат, щанцоване, кантиране.
Моделът Unifold 8320 има автоматично подаване на фолиото, датчици за контрол върху натиска и температурата. Хидравличният й натиск е 10 тона. Полето за преге и топъл печат е 300мм на 200мм.

 

Фирма Графотрейд са официален представител на Unifold за България и са доставили машината в началото на месец август и е пусната в експлоатация седмица след това.

 

Ползите за клиентите
Печатница Симолини – 94 е сред най-големите производители на книги с мека и твърда подвързия у нас. Разполагат с богат набор от печатни и довършителни машини. С новото оборудване новите клиенти ще ползват услугите топъл печат и сухо преге с максимални размери на отпечатака 200 х 280 мм. Като качество на услугата – гарантиран контрол върху изработката на желаните продукти. Също така при наличието на машината печатницата ще предложи по-кратки срокове за изпълнение на поръчките.

„Графотрейд е фирма, с която ни свързва дългогодишно и ползотворно партньорство. През годините сме си сътрудничили в закупуването или продажбата на машини.“ – сподели собственикът на Симолини – 94, Николай Здравков.

Графотрейд е търговска фирма, която предлага нови и използвани печатни машини и оборудване.

Вижте тук всички марки, които фирмата представя в България, както и услугите, които предлага. 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.