Печатни материали на български фирми, номинирани за награди на конкурс в Китай

2158

Предложените за награда продукти са отпечатани в Дедракс на хартии на индонезийската АРР и техния представите в България, фирма ЕМА.

Независимото жури на конкурса Sinar Mas Print Awards е допуснало печатните продукти, с които участват българските фирми, до последния етап на оценяване. Отпечатните в  Дедракс материали участват в две от единадесетте категории на конкурса – книги с мека подвързия и промоционални материали.

Дедракс Ема

Церемонията по обявяването на крайните победители и награждаването ще се проведе в Шанхай през октомври. Тази година е четвъртото издание на наградите.

Годишният конкурс за печатни продукти Sinar Mas Print Awards е организиран от Sinar Mas Group. Той цели осигуряване на услуги с по-високо качество на клиентите, окуражаване на глобалните компании в печатния сектор да изградят комуникация помежду си и активно да използват нови материали и технологии, както и да запознае потребителите с новостите в областта. Очаква се да бъдат изложени изключителни продукти и технологии, подбрани сред кандидатите.

Можете да научите повече за наградите оттук: sinarmasprintawards.com.

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.