Печатното издание Print Idea е на изложението Светът на мебелите

838
Печатното издание Print Idea е на изложението Светът на мебелите

Тематичният брой се разпространява в шест от палатите на Интер Експо Център в София.

 

В изданието участват рекалмни производители и доставчици на материали за печат и интериорни решения.

Благодарим на Импрес, които отпечатаха изданието и показаха дигитален печат за интериора. Графичната концепция поверихме на Sphere Design.

Рекламодателите: Туплекс, Коника Минолта, Атиа Принт, The Net,  Оптимал принт, Ивел СтилМ.

Принт идеите: принтер за печат на плоскости и фолио, интериорни решения и печат върху плоскости, декорации от фолио за деца, декорации от разпенено PVC, Графични решения за интериора на офиса, принт декорации за детска стая, изработка на светещи реклами и брандиране на щандове, огледала с еднопосочно виждане, персонализирани формуляри за мебелната индустрия, рекламни идеи за мебелните и интериорните фирми, декорация с фолио на врати на сервизни помещения, печат върху стъкло.

Тиражът на изданието е 1 000 броя и се разпространява безплатно.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.