Печатът в интериора и архитектурата

1436
Печатът в интериора и архитектурата

Готови ли сте да се запознаете с най-новите технологии и материали в тази област?

Българска Асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) има удоволствието да ви покани на 13 септември 2017 в хотел Imperial Пловдив на събитието Open Day 2017.
Събитие, посветено на печатните технологии в интериора и архитектурата

С нашите партньори от професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн DIBLA ще се опитаме да намерим пресечните точки между двата бранша – печат и интериор.

Вярваме, че там където технологията среща дизайна и креативността, намираме най-красивите и функционални решения.

В рамките на един ден ще бъде организирана семинарна програма за интериорни дизайнери, архитекти и рекламни изпълнители.

Целта ни е да съберем на едно място експертите, които използват печатните технологии и материали в ежедневната си работа.

 

лектори на БАСГП

Интериорни решения в големи размери от Франция
Нашият гост Christophe Aussenac е основател и собственик на френската компания ATC (Autorise Toute Creativité), която предлага широка гама от интериорни и екстериорни решения, графики, дисплеи и POS услуги за едни от най-големите брандове във Франция. Той ще покаже нови решения за интериорно декориране и архитектурни приложения чрез 3D моделиране с композитни материали.

Cache Atelier – креативните предизвикателства в лабораторията за интериорен дизайн и архитектура
Двама млади архитекти ще разкажат за опита си в интериорните решения за офиса и работата си за големи международни компании.
Примери за съчетанието на креативност и печатни технологии – ще видим успешните лабораторни експерименти на младия тандем на Cache Atelier.

Декорация с архитектурни фолиа
Дизайнерите и архитектите винаги трябва да работят с бюджет и понякога е трудно да открият решения за реализация на креативни идеи като използват традиционни материали.
Архитектурните фолиа за довършване 3M™ DI-NOC™ предлагат изгодни и креативни решения за декорация, ремонт и обновяване на повърхности.
Сред най-новите предложения има текстури на дърво, метал, текстил, хоросан и керамика, камък, кожа и едноцветни. Това прави гамата архитектурни довършителни опции още по-пълна и подходяща за изискванията на почти всеки дизайн.

Демонстрация на декорация на мебели
И за да не се ограничаваме само с лекция, решихме да ви демонстрираме декорацията на мебели, за да се убедите във възможностите на фолиата.

Няма универсална формула за дизайн
От Fimera Design – студио за интериорен и продуктов дизайн ще разберем как се създават хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, мебели и продукти. Екипът започва всеки нов проект на чисто и безусловно избира експеримента пред проверените и сигурни начини.

Анталис представя международен конкурс за интериорни проекти и решения, насърчаващ креативността и иновативните идеи.
Предлагаме уникална възможност най-красивите творения да бъдат показани на международна сцена, да бъдат оценени от експертно жури и да се разпространи таланта на създателите им сред всички в областта. Не пропускайте тази възможност!

Подбрани лектори, теми и случаи от практикатa – вижте програмата

Запазете своето място сега – регистрирайте се на адрес: basgp.org/opendays/register

Местата са ограничени!
Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на залата.

 

спонсори басгп

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.