Печат на металик и голд ефекти в малки и средни тиражи

3329
Печат на металик и голд ефекти в малки и средни тиражи

От началото на годината в експлоатация в Дедракс е най-новата дигитална машина Xerox Color 1000i.

xerox 1000 i
Цифровата машина е уникална за България с възможността си да печата с новите Dry Inks на Xerox: Clear, Metallic Silver и Metallic Gold, с които могат да се комбинират и осъществят редица специални ефекти.
Инсталираната в Дедракс Xerox Color 1000i е петцветна цифрова машина, конфигурирана с допълнителните тонери Clear, Metallic Silver и Metallic Gold. С помощта на Metallic Silver и Metallic Gold могат да се реализират множество креативни дизайнерски идеи изискващи специални ефекти като печат с металик цветове и симулация на злато. Специалният тонер Clear пък може да бъде използван, за да се подсилят частично или да се акцентира на различни елементи от дизайна като текстове, лога, реализиране на водни знаци и др. Покритието Clear Dry Ink може да бъде нанасяно до 7 пъти на едно и също място, като по този начин се създава допълнителен ефект с дебелината на слоевете. Всички изброени ефекти предлагани като възможности на машината могат да се комбинират, като по този начин дават възможност на дизайнерите да реализират своите идеи в малки тиражи.

Цифровата машина Xerox Color 1000i е от най-ново поколение и разбира се предлага висока скорост на печат и качество на медии от 55 до 350 гр/кв.м, на формат до 330 x 488 мм. Новата цифрова машина в Дедракс е оборудвана и най-високия възможен пакет софтуерно осигуряване на Fiery с изключителни опции за персонализация. Повече за модела можете да видите тук.

Печатната машина вече е на разположение на всички клиенти на Дедракс.

Възможностите на Дедракс в дигиталния печат не свършват само с уникалната Xerox Color 1000i. Фирмата разполага с дигитални машини за транзакционен печат и мейлинг, печат на книги, печат на карти и много др., a клиентите могат да ползват пълния набор от книговезки услуги на една от най-големите печатници в България

xerox 1000 i

Дедракс АД
гр. София
1463, пл. България № 1, НДК-Печатна база
Тел.: 02/ 916 61 10
Тел.: 02/ 916 61 01
Тел.: 02/ 916 60 08 – Дигитален печат
dedrax.com

Източник: ПринтГайд

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.