Пирина Технологии предлага услуга, спестяваща време и оборудване

1406

Дъщерната фирма на Сирма Груп, Пирина Технологии АД, предлага нова по замисъл и изпълнение услуга…

Дъщерната фирма на Сирма Груп, Пирина Технологии АД, предлага нова по замисъл и изпълнение услуга за всички, които желаят дизайн и изработка на авторски или лимитирани макети и малки серии опаковки и други изделия от картон и микровелпапе (до 1,5 мм дебелина), както и материали до 10 мм (велпапе, пенокартон, PVC фолио, клингерит и др.). Изпълнението може да бъде в малки серии и единични бройки.

Замисълът на цялостното решение е да предостави на клиентите възможност да се възползват от пълния потенциал на софтуерния продукт EngView Package Designer & Diemaker и режещ плотер, с работна площ от 500 на 700 мм и с възможности на изрязване на детайли до 1000 на 500 мм. Така екипът на Пирина Технологии спестява освен клиентски средства, вложени работни часове, технологично време и скъпо оборудване.

Решението е насочено към всички рекламни агенции и дизайнерски бюра от опаковъчната индустрия, като и към клиенти нуждаещи се от специфични лимитирани серии опаковки и други продукти.

Повече подробности, както и цени за различните видове услуги ще намерите на обновения сайт на Пирина – www.pirinatech.com

Визитка:

Пирина Технологии е дъщерна фирма на Сирма Груп АД, създадена през 2004, с основна цел да разработи лесен за инсталация и употреба настолен макетен плотер, който е съвместим с продуктите за дизайн на опаковки на ЕнгВю Системс и има същия целеви пазар. Към момента акционери в Пирина са Сирма и инвеститори от Великобритания.

Настолният режещ плотер „Пирина” и най-новата версия на CAD системата за проектиране на опаковки EngView Package Designer & Diemake бяха представени пред дистрибутори от цял свят, като заявки за този тип комбинирана услуга има вече, както в България, така и на международния пазар.

За повече информация:

Николай Димитров
Пирина Технологии АД
Цариградско шосе 135, Етаж 5
1784 София,
Тел: 02/ 974 3430
Мобилен: 087 8226 445
088 8929 738
Факс: 02/ 974 0308
Email: sales@pirinatech.com

Интернет портал за печатни технологии.