Пирина Технологии с успешно представяне на Fespa Digital в Мюнхен

1703
Пирина Технологии с успешно представяне на Fespa Digital в Мюнхен

Българската фирма участва със свой щанд на най-голямото изложение за дигитален и широкоформатен печат.

Пирина Технологии представи режещите си плотери Пирина и софтуера за проектиране на опаковки EngView Package Designer Suite като завършено решение, към което посетителите са проявили интерес по-голям от очакванията на компанията.

 

 

Над 15% от посетителите на щанда на Пирина Технологии са изявили желание за дистрибутирането на това решение на локалните си пазари. Плотерът и софтуерът работят отлично с оборудване за широкоформатен печат. 

 

 

„Посетителите намериха за много полезна комбинацията между софтуерни и хардуерни функционалности, чрез които гладко вървят процесите рязане, биговaне и възможност за дигитално преге и Брайл, които отсъстват в конкурентните предложения.“ – споделиха колегите.

 

 

Плотерът е компактен с работна площ 700 x 1000 mm, но може да реже и размери по-големи от 700 мм като използва вградена в софтуера функционалност за разделяне на файла на зони. Това позволява да се обработват материали с по-големи размери и е удачен и за изработка на макети на дисплеи от велпапе, както и е идеален избор за рекламни агенции и печатници, нуждаещи се от изработката на модели. 

 

 

Вижте тук продукт, изрязан на плотера на Пирина Технологии. 

 

 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.