Писалка сканира и възпроизвежда всевъзможни цветове

1738
Писалка сканира и възпроизвежда всевъзможни цветове

Писалката Scribble може да възпроизведе всеки цвят, който виждате благодарение на RGB сензор и пълнители с пет цвята мастила.

Писалка сканира и възпроизвежда всевъзможни цветове

 

С помощта на  Scribble можете да сканирате всеки цвят, след което писалката започва да пише с него върху хартия или го изпраща до цифрово устройство. Горната част на Scribble е скенер, който ще запази всеки плътен цвят към който е насочен. След това писалката използва комбинация от мастила, за възпроизведе същия цвят.

 

Писалка сканира и възпроизвежда всевъзможни цветове

Според производителите на Scribble тя може да съхрани до 100 000 цвята във вградената си памет и работи с литиево-йонна батерия, която може да се презарежда. Освен това, с помощта на писалката, можете да прехвърляте нюансите на околната среда на различни цифрови устройства. Това става с приложение, което моментално синхронизира всеки сканиран цвят с мобилно устройство.
 
Scribble все още не е в продажба, но се очаква премиерата му да е на седми юли тази година.

Източник: getscribblepen.com
Текста написа: Мартин Новев
 

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.