Пловдивската печатница Арт ийст медиа груп се оборудва с дигитална машина от Graphcom

3350

XANTE ILUMINA 502 беше избрана и закупена на събитието на Graphcom Second Open House Tirana миналия месец. Това е първата Xante дигитална машина в Пловдив.

Новата придобивка на създадената през 2009г. печатница ще даде възможност да предложат печат върху всякакви видове хартии и картони до 502гр., PET, директен печат и върху магнитно фолио, печат на банери с размери до 330/1200мм.

XANTE ILUMINA 502

Дейността на Арт ийст медиа груп (Art East Media Group) е насочена към дизайна и проектирането на етикети и опаковки за хранително-вкусовата промишленост, брошури, дипляни, каталози, менюта .Основният печат, който предлагат, е листов офсетов с последващо облагородяване на печатната продукция – лакиране, ламиниране, щанцоване, релеф и др. 

златко генов, арт йист медиа груп и ставрос стасинос, графком

За да отговори на нуждите на клиентите си за къси тиражи, печатницата се оборудва с XANTE ILUMINA 502 от доставчика за България – Графком Диджитал Принтинг Солюшънс.
Вижте видео на машината.

За контакти – Арт ийст медиа груп ООД, гр.Пловдив
Управител: Златко Генов
тел. 088 990 99 30
е-mail: art_east_media@dir.bg

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.