Пловдивската печатница ADP Print се оборудва с машина New Solution NSPRO.

2777
Пловдивската печатница ADP Print се оборудва с машина New Solution NSPRO.

Оборудването е за самозалепващи се етикети, а доставчик е фирма Графтек ООД.

 

Машината New Solution NSPRO е първа по рода си в България – memjet технология с несравнимо качество на печат, голям капацитет на роли до 2000 м дължина и голяма производителност – месечно натоварване до 35-40 хил кв. м.

 

 

Дигиталната машина с най-ниските оперативни разходи и цена на крайния продукт.

 

АДП Принт ООД е печатница специализирана в производството на самозалепващи се етикети от: хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET(полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер) и други.

 

Доставчикът Графтек ООД  предлага търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Компанията е официален представител на Trojan Label и GM.dk (Grafisk Maskinfabrik A/S) за България.
Фирмата предлага сервиз на територията на цялата страна.

За повече информация се свържете с Графтек ООД. 

Източник:  Графтек ООД

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.