Подаръци по Pantone

2706

Компанията явно вече е на празнична вълна, защото предлага любопитна селекция от подаръци, оцветени в цветове по системата Pantone.

Приятните на вид и разбира се, цветни аксесоари с дизайн, вдъхновен от Pantone включват чаши за кафе, скицници и дневници, калъфи за iPhone, офис консумативи, плакати и други. Сред по-любопитните аксесоари можете да откриете клечки за ядене на суши и серия часовници в различни Pantone цветове. Можете да разгледате всички предложения в секцията за аксесоари на сайта на Pantone.

чаши по пантон
часовник

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.