Warning: getimagesize(/images/dedal_logo_207.gif): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Подвързващите машини на RHIN-O-TUFF вече и в България

2522

От есента на 2012г. продуктите на световноизвестната фирма производител RHIN-O-TUFF вече са представени на българския пазар от официалния си вносител фирма ДЕДАЛ КЪМПАНИ ООД. Фирма RHIN-O-TUFF се занимава с подвързващи машини с голям капацитет.

Rhin-O-Tuff има повече от 30,000 инсталирани серии, които се използват в множество копи-шопове, рекламни агенции, малки и големи печатници, както и от корпоративни клиенти по целия свят.

В момента фирмата предлага и нова система за 3 години ограничена гаранция!
(При повечето производители гаранцията е за период от 90 дни до 1 година.)

На отминалото изложение Graph Expo в Чикаго Rhin-O-Tuff представи успешно новата серия подвързващи машини със сменяеми елементи ONYX. Onyx HD7700 Ultima, с капацитет на перфориране до 55 листа. Също така бяха представени модели
Onyx HD 7000, Onyx OD4012, както и други системи за перфориране и подвързване. Представени бяха и новите перфориращи блокове с намален до 25 % шум при обработка на медия.

Rhin-O-Tuff може да се похвали и с факта, че повече от 98% от всеки един продукт може да бъде рециклиран, като я нарежда на първо място в списъка на най-екологичните производители на оборудване от висок клас за подвързване и перфорация.

Продуктите на Rhin-O-Tuff се произвеждат в САЩ, в Boise, Idaho.

dedaldedal

ДЕДАЛ КЪМПАНИ ООД:
гр. Пловдив, Централен офис
ул. Самара № 16-18
тел./факс: 0700/ 166 96
тел./факс: 032/ 966 788
тел./факс: 032/ 969 338
E-mail: orders@dedalbg.com
E-mail: dostavka@dedalbg.com

По- подробна информация за клоновете на фирма ДЕДАЛ КЪМПАНИ ООД можете да намерите на техния сайт: dedalbg.com/bg
Както и от профилът им в електронният каталог: polygraphy.info

Интернет портал за печатни технологии.