Покана за български посетители на щанда на Феспа

1213
Покана за български посетители на щанда на Феспа

На 22 май от 12:00 часа можете да отпочинете с чаша кафе и да се срещнете с колеги, партньори и приятели на щанда на Феспа.

Поканата е за всички колеги, които са направили своята регистрация за изложението Fespa Digital 2014, което ще се проведе на 20-23 май 2014 в Мюнхен, Германия. Можете да намерите щанда в зала А2- щанд A2-438.

 

Домакин на кафе паузата ще бъде БАСГП.

 

 

Само час по-рано можете да посетите и щанда на EFI, където ще ви посрещнат колегите от Тепеде България, за да ви покажат най-съвремените широкоформатни технологии. 

 

 

 

С нетърпение очакваме да Ви приветстваме на най-голямото изложение за дигитален печат на FESPA. Над 400 производители и доставчици ще покажат своите най-нови машини и технологии върху площ от 37 000 кв. м. затворено пространство. Изложението ще събере под един покрив 3 събития от световна класа:

  • FESPA Digital за широкоформатен и дигитален печат

  • FESPA Fabric за текстилен печат и печат върху облекла

  • European Sign Expo за външна реклама, включваща обемни букви, LED и неон

Освен това ще имате достъп до реализирани страхотни идеи, иновативни решения и разнообразие от примери за успешни продукти. Повече детайли можете да намерите на уебсайта на FESPA: http://www.fespa.com/digital/

Ако желаете да се свържете с нас преди събитието, моля не се колебайте да се свържете с БАСГП по някой от следните начини:

 

На уебсайта на БАСГП – www.basgp.org

На е-mail: office@basgp.org

На телефон: +359 878 100 149

 

 

 

 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.