Покана за демонстрация на 3D сканиране и 3D принтиране

4273
Покана за демонстрация на 3D сканиране и 3D принтиране

Събитието ще се проведе от 13:00 часа на 27 Ноември 2014 година в конферентна зала 1 на Radisson Blue Grand Hotel, площад „Народно Събрание” 4, София.

В последната година все по-често се говори за 3D печат – технология, която със сигурност се развива и има още много потенциал, особено след като световните медии я определиха като една от петте водещи тенденции, които ще променят технологиите и света. Дали това ще стане, времето ще покаже, но освен публикации в медиите, 3D печатът е технология, която е пряко свързана с 3D сканиране и се предлага и в България. Най-хубавото е, че 3D печатът отваря нови врати за креативност и иновации. Технологията се развива толкова бързо, че е трудно да се повярва, че някои неща са реалност.

Не пропускайте първото по рода си събитие, на което организаторите са се постарали да покажат всичките налични приложения на 3D сканирането и 3D принтирането.

Вижте кои са фирмите участници и в каква област са специалисти:

 • Aда 3Д – 3D сканиране с висока точност 
 • Геокад 93 – 3D лазерно сканиране на сгради 
 • Триизмерни Прототипи – триизмерно цветно принтиране (прототипиране)
 • STUDIO 3PO – 3D сканиране и 3D принтиране на човешки фотофигури 
 • SolidFill – монохромно 3D принтиране 

 

Ще научите какви са най-новите тенденции; кои световни изложения да следите; какво се предлага като реални услуги у нас и в чужбина. Ще видите демонстрация на живо на сканиране и принтиране и ще можете да зададете всички въпроси, които имате. Накрая ще получите безплатно печатно копие от „Практическо Ръководство Приложения на 3D Дигитализацията”.

Програма

13:00 – 13:30 – Регистрация на участниците

13:30 – 14:00 – Презентация „Приложения на 3D дигитализацията” – Юрий Радков, АДА 3Д ООД

 • обзор на 3D сканирането и 3D принтирането като технологии и приложения
 • примери за реализирани успешни проекти и добри практики у нас и в чужбина

14:10 – 16:00 – Демонстрация на живо на 3D сканиращи и  3D принтиращи технологии

 • висококачествено безконтактно 3D сканиране – бърз и точен метод за прехвърляне на физическите мерки на малки и средни обекти в компютъра
 • обратно проектиране (ре-инженеринг) на технически детайли чрез 3D сканиране
 • цветно 3D сканиране на целеви обекти с различна големи – от малки предмети до сгради
 • уникално за българския пазар триизмерно цветно принтиране (прототипиране) с 3D принтер от най-висок клас
 • изработка на фото фигури на реални хора – от сканиране на клиента с 3D скенер, през обработване на триизмерния дигитален файл и изграждането на фигурите на пълноцветен 3D принтер
 • едноцветно 3D принтиране от различни материали

Участието е безплатно след регистрация.

Можете да заявите участие на е-мейл адрес: hr3d@ada.bg или на телефон 0887 590 766, като изпратите имената си и контакти за обратна връзка.

Всеки посетител на пресконференцията ще получи безплатно печатно копие на „Практическо Ръководство Приложения на 3D Дигитализацията”.

Дата и място на провеждане:
27 Ноември 2014 година, 13:30 часа
София
площад „Народно Събрание” 4,
в конферентна зала 1 на Radisson Blue Grand Hotel

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.