Покана за дизайн закуска с Европапир

1122
Покана за дизайн закуска с Европапир

На 21 март 2019 от 10:00 часа – презентация на луксозна непромазана хартия PERGRAPHICA.

 

Европапир България ЕООД кани всички желаещи на дизайн закуска в пространството за събития +това, за да представи най-новата хартия за печат – PERGRAPHICA®.

 

Произведена е от един от най-големите заводи за офсетови хартии Mondi, а за България Европапир България ЕООД е ексклузивен представител на PERGRAPHICA®.

Хартията е предназначена за печат на висококачествени каталози, книги, фотографски арт албуми, готварски книги, издания за архитектура, корпоративни брошури и папки, както и торбички за модни бутици.

 

 

Какво да очаквате на дизайн закуската?

  • Презентация на луксозна непромазана хартия PERGRAPHICA®
  • Повече за предимствата на PERGRAPHICA®
  • Примерни печатни дизайни
  • Печат и следпечатни допълнителни обработки
  • Въпроси и отговори
  • Домашни закуски от +това

 

Начален час: 10:00

Адрес: ул. Марин Дринов 30

Вход: свободен

Моля да потвърдите присъствие на e-mail: p.vasileva@europapier.bg до 14.03.2019г.
Лице за контакт: Петя Иванова, тел. 0889 650 450

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.