Покана за конкурс за притежатели на широкоформатни принтери Roland

1684
Покана за конкурс за притежатели на широкоформатни принтери Roland

Голямата награда на конкурса #WithRoland е екскурзия за двама до Япония.

Конкурс Роланд широкоформатни принтери

 

Японската компания Roland DG, която произвежда широкоформатни мастиленоструйни принтери и друга техника, обяви старта на конкурса #WithRoland, в който могат да вземат участие всички собственици на оборудване на тази марка.

Същността на задачата на конкурса е както следва: компанията трябва да направи кратко (6 – 60 сек) видео, показващо как оборудването Roland DG помага за подобряване на бизнеса й и да го публикува в социалните мрежи YouTube, Instagram и Vine (вероятно трябва да се добави хаштаг #WithRoland – бел. ред.). Организаторите обещават да не поставят на първо място професионализма на записите. Основното е – креативност, ентусиазъм и увлекателна история. Всеки участник може да публикува до 5 видеоклипа. Повече подробности на сайта на конкурса www.withroland.eu.

Конкурсът стартира на 14 септември и ще продължи до 26-ти октомври, 2015. Победителят ще получи голямата награда – екскурзия за двама до Токио (самолетни билети, частни трансфери, 7 нощувки в петзвезден хотел, екскурзии в Токио и Киото и посещение в централата на компанията). Освен това, Roland DG ще предложи на петте финалисти шанса да спечелят уикенд в Европа или iPad Air 2.

Източник: www.printdaily.ru
Текста написа: Мария Шабанска

Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.