Покана от ГЕД за GED Insights със CGS ORIS – да поговорим за дизайни, цветове и техния печатен резултат

3439
Покана от ГЕД за GED Insights със CGS ORIS – да поговорим за дизайни, цветове и техния печатен резултат

На 19.04. в офиса на ГЕД в София ще се проведе априлското издание на GED Insights, на което ще бъдат представени софтуерни решения, които спомагат за работата с цветове и тяхното управление.

GED Insights със CGS ORIS

 

Събитието ще е насочено към софтуерните решения – CGS ORIS Color Tuner // Web и Press Matcher // Web и ще бъдат демонстрирани по-подробно как тези продукти биха били полезни на специалистите.

CGS ORIS Color Tuner // Web е софтуер за управление на цветопредаването на всякакъв вид дигитален печат. С ORIS Press Matcher // Web можете да калибрирате своите дигитални печатни машини, за да поддържате еднакво цветопредаване и да постигате резултати, които могат да отговарят на офсетовия печат.

ORIS Press Matcher // Webе софтуер за управление на цветопредаването на всякакъв вид дигитален печат. С ORIS Press Matcher // Web можете да калибрирате своите дигитални печатни машини, за да поддържате еднакво цветопредаване и да постигате резултати, които могат да отговарят на офсетовия печат.

За тези от вас, които все още не са запознати с формата, GED Insights са поредица от информационни събития, насочени към печатната индустрия. Те представят иновации в дизайна и предпечата, чрез продуктови демонстрации. Под формата на презентации екипът на ГЕД споделя ноу-хау, както и най-интересните новости, от сферата в бизнеса.

 

GED Insights със CGS ORIS

Както проведените досега събития, това издание на форматa също е безплатно. Единственото, което желаещите да присъстват трябва да направят и да се регистрират предварително на сайта на организаторите. Разберете повече за GED Insights със CGS на страницата на събитието на сайта на ГЕД.

Не пропускайте да следите и материалите, които ГЕД публикуват на Facebook страницата на събитието.

Заявете присъствие, като използвате формата за регистрация

Интернет портал за печатни технологии.