Покана от 3М България за посещение на Fespa 2017

1732
Покана от 3М България за посещение на Fespa 2017

С тази покана можете да се регистрирате за безплатно посещение на изложението в Хамбург.

Уважаеми партньори,
Добре дошли на борда. Вашето пътуване в FESPA 2017 започва тук … .С 3M.

FESPA 2017 наближава (8-ми до 12-ти Май, 2017) и ние от  3M добавяме финалните щрихи на подготовката за изложение, което вярваме ще бъде вълнуващо и пълно с нови продукти и иновации, които ще покажем.

Имаме нови цветове, интересни нови продукти и иновации, които ще помогнат да подобрите ефективността и рентабилността на бизнеса си. Така че ако търсите фолиа за брандиране на автомобили, интериорни решения или външни светещи табели, трябва да посетите щанда на 3M на FESPA 2017.
Не пропускайте – елате и вижте сами.

Къде да ни намерите:
Halle А1, щанд А1 – A85

Регистрирайте се за безплатен входен билет за изложението и спестете 70 евро. Кликнете на банера.

 

Очакваме ви с нетърпение да ви посрещнем по време на FESPA 2017.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.