Полезна информация от фирмите в бранша (обновена)

369
Полезна информация от фирмите в бранша (обновена)

Списък с полезна информация от клиенти на Полиграфия Инфо по реда на подаване в периода на извънредното положение. Информацията ще бъде периодично обновявана.

Активности на фирмите в периода на извънредното положение.


wikipedia.org: coronavirusТуплекс
Дистрибуция на широка гама от изкуствени материали с различно приложение. В момента предлагат прозрачни материали за изработка на защитни шлемове и предпазни стени. Имат наличности на материали.

Полистор
Предлагат химически материали за полиграфията и други консумативи. В момента могат да ви предложат добавки, които са заместители на изопропила като ACEDIN PLANO 4105 и IPAFIX.

Гед ООД
Фирмата развива дейност в три основни направления:Печатни решения за полиграфията и креативните индустрии, Решения за дигитализиране управление и архивиране на документи, Професионален дизайн, продуктово прототипиране и предпечат. В момента фирмата разполага с наличности на офсетови пластини за да обезпечи вашето производство, освен това разгледайте възможността за дистанционна работа с безплатен временен лиценз за PitStop Pro. В периода на извънредното положение предлага безплатен достъп до Insite.

Графтек ООД
Фирмата обяви наличности на ролни медии за етикети.

Тепеде България
Фирмата обяви специална организация на доставките. Вижте графика тук. Тепеде предлага на специална цена и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ПРИНТЕР HP LATEX 335.

Атиа Принт
Имат променено работно време, но са на разположение на клиентите си. От 30 март до 13 април работното време на фирмата ще бъде от 10:00 до 17:00 часа.

Джей Пойнт Плюс
В нормален работен режим са и предлагат изработката на опаковки и етикети за вашите хранителни продукти, добавки и витамини.

Полихром Сервиз ЕООД
Фирмата разполага с наличности на мастила за ситопечат, тампонен, флексо UV и водно базирани, офсет, мастила за дигитален текстилен печат. Почистващи химикали. Водно базирани мастила за печат върху PP, BIOOPP и др. материали заместващи спиртните мастила, праймери за HP Indigo и InkJet.

ЕнгВю Системс София АД
EngView пуска безплатна версия за клиентите си, работeщи от вкъщи по време на извънредното положение заради COVID-19. EngView пусна параметрични дизайни на предпазни шлемове за медицински работници.

Мираж Груп
Мираж Груп ЕООД предлага резервни части за принтери HP Latex 25500 и HP Latex 26500. Частите са оригинални, втора употреба, демонтирани от употребявани машини на склад.

Анталис България
Анталис България се включва в борбата срещу Covid-19, дарявайки 1 % от стойността на всяка платена към тях фактура.

Алдекс Инк
Складови наличности и регулярни доставки от Алдекс инк. Фирмата продължава да работи и изпълнява поръчки, като са взети всички предпазни мерки осигуряващи безопасността на служителите и клиентите.

БАЙ СЪРПРАЙЗ БГ ЕООД
Бай Сърпрайз продължава да приема поръчки
Продължаваме да приемаме запитванията и поръчките ви на познатите ви мейли: by-surprise.com/bg/kontakti Екипът ни ще рaботи от домовете си. Пратките се разнасят при строги мерки за хигиена и безопасност.

 

Всички клиенти на Полиграфия Инфо, които желаят да обявят своите дейности по време на извънредното положение могат да се свържат на мейл: plam.davidov@polygraphy.info или на телефон: 0878100148

 

Услуги за търсещи работа

Лесни стъпки за регистрация в бюрото по труда без посещение на място

ЛЕСНА И СИГУРНА РЕГИСТРАЦИЯ В БЮРОТО ПО ТРУДА – ДИСТАНЦИОННИ ВАРИАНТИ

Гореща линия на НОИ за въпроси относно осигурителните права при безработица
Телефон за София: 02 926 19 96
Телефон за цялата страна: 0700 14 802
Линиите ще бъдат отворени за обаждания всеки работен ден от 9:00 до 17:30 ч.

Подаване на електронни заявления за търсещи работа
За търсещи работа, които имат електронен подпис или ПИК.
За да получите ПИК, е необходимо да извадите такъв лично в НОИ или да се регистрирате в Бюро по труда по адресната ви регистрация. Оттам служебно информацията ви ще бъде подадена към НОИ.

Подаване на заявления за търсещи работа в Бюро по труда
Заявление се подава до 7 работни дни от прекратяване на трудовия ви договор.
Вашето Бюро по труда е в района на адресната Ви регистрация.

Съвет от адвокат: Неплатен отпуск – кога, как и редно ли е да се предоставя под натиск от работодателя?
В контекста на настоящата ситуация на обявено извънредно положение и обусловените от него финансови затруднения за огромната част от българските работодатели, могат да се изведат следните изводи и препоръки.

Интернет портал за печатни технологии.