Полиграфия инфо – нашите услуги

1538

С какво се занимава нашата фирма, какви са нашите сайтове и услугите, които предлагаме покрай тях.

След седем години работа, в която се специализирахме да представяме в интернет фирмите от печатния бранш, направихме и сайта за нас.

Често срещано е обущарят да ходи бос, но… до време. Екипът ни събра на едно място всички услуги, които предлагаме.

На първо място е нашата медия и рекламните услуги покрай нея.
Започнахме като форум, но с времето сайтовете ни станаха 6 и ги обединихме в портал, в който информацията е насочена към всички представители на печатния бранш. Така да се каже, за всекиго по нещо полезно.

През годините постепенно разширихме услугите си. Досега ги правехме само като допълнение за нашите клиенти, но вече натрупахме опит и портфолио в направление направа на уеб сайтове, онлайн магазини, рекламни банери, блогове, секции за новини към съществуващи сайтове. Също така предлагаме изработка на рекламни банери и всичко, свързано с онлайн рекламата на нашите клиенти.

През годините натрупахме опит в организирането на малки и големи бизнес събития, партита, семинари и всички услуги, свързани с тях. Предлагаме тази услуга само в печатния бранш, защото там сме в свои води.

Като цяло, ако имате нужда от подобни услуги, хвърлете по едно око на портфолиото ни.
Можем да бъдем полезни с различни услуги.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.