Полиграфия инфо

3320
Полиграфия инфо

През януари 2005г. стартира Полиграфия инфо – първият каталог в българското Интернет пространство, посветен на фирмите, в областта на предпечата, печата, търговията, рекламата и свързаните с тях дейности.

Целта на проекта е да събере на едно място, систематизирана информация за всички участници в полиграфическия бранш. Достъпът до каталога е безплатен за потребителите, а участието в него – платен абонамент. Възможностите, които се предлагат на участниците, са публикуването на изчерпателна информация за техните продукти и услуги, както и специализирана информация и снимков материал за техническата им база. За фирми, които желаят да присъстват само с базова информация и контакти, участието е безплатно.

Предимствата на “Полиграфия инфо” пред печатните издания е възможността за включване в каталога по всяко време, както и поддържането на изчерпателна информация, която се актуализира всекидневно. Каталогът стартира с база данни от над 500 от големите фирми от цялата страна, като целта е да обхване всички работещи рекламни студиа, печатници и търговци в бранша. Така “Полиграфия инфо” ще затвори кръга на търсенето и предлагането на информация в бранша, независимо дали се търси специфична печатна услуга, луксозна хартия или машина, подходяща за изработването на определен рекламен продукт. Уеб адрес: www.polygraphy.info. Проектът е продукт на он лайн изданието за полиграфия Prepressbg.com

За контакти: Пламен Давидов тел: 0878 100 148 office@prepressbg.com www.prepressbg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.