Полиестерна канаваца от Анталис България

1520
Полиестерна канаваца от Анталис България

Полиестерна канаваца 195 гр./м2 с ширина на ролки 3,20м е ново попълнение в портфолиото.

 

Канавацата е с искрящо бяло балансирано двойно покритие за по-добра стабилност и срещу свиване и деформации при печат и монтаж. В допълнение към това покритието има добра резистентност към надраскване и минимално поглъщане на влага при дълго излагане в зони с висока влажност.

Медията е подходяща за печат с латексови, еко-солвент и воднобазирани мастила. Може да се използва за висококачествен печат за вътрешни и външни приложения, като издръжливостта при преки атмосферни условия е максимум 12 месеца и 24 месеца издръжливост при наличие на защита като навес или покрив.  Идеално решение както за roll-up стойки и висящи банери, така и за беклит приложения.

 

Само от 14.11. до 18.11.2016г. Polyester Canvas 195гр./м2 3,20/50м е на специална цена 6,50 лв./м2 без ДДС.

За повече информация относно продукта можете да се свържете със своя търговец в Анталис.
0700 / 177 66
sales@antalis.bg
www.antalis.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.