Полистор на 3 години

1325
Полистор на 3 години

Компанията стартира дейност през септември 2014.

 

За кратко време Полистор се превърна в една от големите фирми за доставка на материали и консумативи за печат с повече от 270 клиенти в България – големи, средни и малки печатници, както и стабилен ръст на продажбите.

В момента е ексклузивен представител за България на: Cito, DS, Toyo Ink Europe, Mylan Group, Kruse, AS Inc, Pacom, Pulse, Telsas и Som и официален дистрибутор на Asahi, Vulcan, Continental, Eggen, Tesa, Martinez Ayala, Pavan, Schwegmann, Van Son, Policrom Screens, Eckart и Covertex.

Екипът на фирма е с над 20-годишен опит в областта на полиграфията.
Поддържа един от най-добре снабдените складове в България и добре развита дилърска мрежа в страната, както и склад в Букурещ.

 

 

Материалите, които фирмата поддържа на склад –  пластини за офсетов печат – конвенционални, термални, виолетови и пластини за флексо печат /фотополимери/; офсетови, флексо, УВ мастила и лакове /включително за хранителни опаковки/; лепила; книговезка тел; книговезки платна /винил/; тел за кашони; канални бигове; самозалепващи ленти и клишепласт; химия – почистващи средства, добавки, изопропилов алкохол и др.; гумени платна; графични филми; надпечатни лакове за дигитален печат; шлаух; монтажно фолио; калибрирани подложки; резервни части и консумативи за офсетови машини; лакови форми и др.

 

 

През последната година Полистор организира посещения у нас на едни от най-добрите специалисти от водещи световни фирми като Druckerei Service; CITO; Trelleborg; Continental; Kruse и др.
Екипът консултира по технически въпроси всички печатници, които имат нужда от оптимизиране на процеса на печат и разходите.  

 

Източник: Полистор

За контакти: 

Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0885/ 324 720

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.