Полистор на 5 години

492
Полистор на 5 години

Честито на колегите от фирма Полистор, която навършва 5 години през месец септември. През последните години Полистор се утвърдиха като един от най-надеждните доставчици на консумативи за полиграфията.

Фирмата поддържа добре снабдени складове в България и добре развита дилърска мрежа в страната, както и склад в Букурещ.

 

склад полистор

Полистор непрекъснато развиват портфолиото от предлагани услуги и консумативи. Сред акцентите през последните години са химически препарати за полиграфията от различни марки,  контра бигове, щанцоващи ножове и бигове на CITO, както и мастила, лакове, офсетови пластини, клишепласт, лепенка и ръкави за флексо печат, гумени платна и др.

 

От фирмата предлагат също проявителни машини Gluntz & Jensen и резервни части за тях, както резервни части и консумативи за различни марки офсетови машини. Не на последно място трябва да обърнем внимание на предлагането на резци за книговезки ножове на германската фирма Fassco и услугата заточване на книговезки резци.

Огромно е разнообразието от продукти, които предлага фирмата. В момента Полистор е ексклузивен представител за България на: Cito, DS, Toyo Ink Europe, Mylan Group, Kruse, AS Inc, Pacom, Pulse, Telsas и Som, Vulcan, Continental и официален дистрибутор на Asahi, Eggen, Tesa, Martinez Ayala, Pavan, Schwegmann, Siegwerk-Van Son, Pavan, Fassco, Gluntz & Jensen, Policrom Screens и Covertex и мн. др.

Printguide пожелава на екипа на Полистор здраве, за да поддържа лидерските позиции на фирмата като доставчик на консумативи в полиграфията.

 

За контакти:
Склад: гр. София
ул. Мюнхен №14
БЦ Искър-ЮГ
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0882/ 421 174
sklad@polystore.eu
Вижте в Google Maps

Офис: гр. София
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204
office@polystore.eu
Вижте в Google Maps

www.polystore.eu

Профил на Полистор в каталога Полиграфия Инфо

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.