Полистор ООД на една година

2269
Полистор ООД на една година

Само за 1 година доставчикът работи с повече от 240 печатници в цяла България.

През септември 2015 една от най-младите и бързо развиващи се компании Полистор ООД – доставчици на материали за полиграфията (офсетови и флексо пластини, мастила, химия, лакове, лепила, тел, книговезки платна, гумени платна, клишепласт и много други) – навърши една година.

ПОЛИСТОР ООД са екип от всеотдайни специалисти (някои с повече от 20 годишен опит), които със своето желание, хъс, всеотдайност и най-вече компетентност промениха пазара на полиграфически материали в страната.

 

Въпреки трудния старт, много бързо успяхме да спечелим доверието на водещи световноизвестни производители, чиито продукти успешно предлагаме в България и региона. При нас може да намерите продуктите на Asahi (фотополимери), Agfa (графични филми), Cinkarna (офсетови пластини), Continental – ContiAir (гумени платна), Covertex (шлаух), Daco (калибрирани подложки), DS – FujiFilm (химия, лак, лепило), Eggen (химия, калибрирани подложки), Kruse (химия, корективни моливи, пластини за парциално лакиране), Martinez (офсетово мастило, лак), Mylan (офсетови пластини), Pavan (монтажна лепенка, лупи и др.), Policrom Screens (монтажно фолио, текстилно платно и др.), Schwegmann (химия), Som (книговезко платно), Steinhart – Capatch (тест ленти за проверка на трансфера на анилоксовите валове при флексо печат), Telsas (книговезка тел, кръгла тел, плоска тел), Tesa (клишепласт и лепенка), Trelleborg – Vulcan (гумени платна), VanSon (мастило за флексопечат) и други.

 

Успяхме да създадем модерен склад с най-голям асортимент в страната и да развием добра дистрибуторска мрежа с дилъри в Пловдив, Велико Търново, Варна, Перник и др. за да могат клиентите ни от цялата страна да са максимално улеснени. Организирахме посещения у нас на едни от най-добрите специалисти от водещи световни фирми като Druckerei Service (Fuji Film) – многократно; Toyo ink Arets – многократно; Trelleborg; Continental; Kruse; Van Son; Tesa; Pulse и др. Освен това, компетентният ни екип консултира по технически въпроси всички печатници, които имат нужда от оптимизиране на процеса на печат и разходите.

Благодарение на иновативния ни подход и качествените материали, които предлагаме, само за 1 година на нас се довериха повече от 240 печатници (големи, средни и малки).
Убедени сме, че следващата година ще бъде още по-успешна за нас и клиентите ни.  

 

Източник: Полистор

За контакти: 

Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0885/ 324 720 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.