Портал за брандиране на автомобили с фолио

1665
Портал за брандиране на автомобили с фолио

Порталът Wrapper Mapper е единственият по рода си към момента, лесен за употреба метод за намиране на доставчик на услугата брандиране на автомобили с фолио.

Портал за брандиране на автомобили с фолио

 

Специално разработена интерактивна карта дава възможност да търсите по определен град/регион. По този начин може да намерите дори 3 регистрирани към момента фирми  на територията на България, а общият брой в световен мащаб е над 1000.

Тези, които не са представени могат да се регистрират безплатно и да станат лесно откриваеми за търсещите подобна услуга. За целта е необходимо да попълнят кратка форма със своите данни. Разработена е и платена версия, при която на картата фирмите си визуализират със собственото си лого, а също така могат да бъдат добавяни редица връзки към социални мрежи и сайтове. Цената за тази услуга е 8.33$ на месец, 99.96$ за година или 225$ за 3 години.

В портала има и богата секция с ресурси. Те са разделени на 3 категории – за дизайн, видео секция и готови темплейти. В допълнение има специално разработена блог секция, както и такава с различни изображения на изпълнени поръчки.

Източник: wrappermapper.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/