Представителството на ROEPA в България вече с осъществени сделки

2596

Най-големият сайт за продажба на употребявани машини и оборудване за печатарската индустрия ROEPA вече е от една година на българския пазар.

Българският представил съдейства при покупко-продажбата на машините и оборудването като се грижи за оформяне на документите, доставки, митническа документация и всички подробности около сделката.

На сайта на ROEPA – EDB(European Data Base for used printing-and paper-converting machinery ) има над 10 000 актуални обяви за машини. Ежедневно се добавят и над 300 нови.
Над 15 000 търговци използват базата на онлайн борсата на ROEPA.

борса за печатарски машини

За контакт с ROEPA България:
София, бул. Черни връх 18
Борислав Александров
тел.: 0888 777 415
тел.: 0888 806 090

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.