Представяне програмата на ХVІІ-то Изложение РЕКЛАМА ЕКСПО

1566
Представяне програмата на ХVІІ-то Изложение РЕКЛАМА ЕКСПО

На 02.10.2007(вторник) от 11.00 часа в “Континентал плаза” /тераса/. Ще Ви бъде представена програмата на годишния рекламен форум, информация за нейното реализиране, журито и ще получите покани за откриването и купона на рекламистите в зала 3 на НДК.

Изложението е от 9 до 12 октомври 2007 г., с участието на стотици специалисти в областта на рекламата от страната и чужбина. До днес са записани над 170 фирми, което подвърждава големия интерес към събитието.


Организатори на РЕКЛАМА ЕКСПО:
Национален дворец на културата и Прим Дизайн

Медийни партньори на РЕКЛАМА ЕКСПО 2007:
Българска национална телевизия, Дарик Радио, сп. Sign cafe, сп. Exhibit – България, Полиграфия инфо, сп. Полиграфия, сп. ПроГрафика

С подкрепата на:
– Филиптур, туроператор, ексклузивен представител за България на Pullmantour, Испания      
– Спа хотел Петрелийски, с. Огняново
– Винарска изба „Едоардо Миролио”, с. Еленово
– Съюз на българските художници

За първи път в историята на РЕКЛАМА ЕКСПО: Конкурс за дизайн на периодични издания – Прим Дизайн и Prepressbg.com представят в рамките на общата програма Конкурс за дизайн на периодични печатни издания. Идеята на конкурса, който се провежда за първи път в България, е оценката за графичният дизайн като основна форма на визуалната комуникация, приложима в многобройните форми и медии – най-разпространените, от които са вестниците и списанията.

Желанието на организаторите на уникалния конкурс е да се получи обективна оценка за графичното оформление на някои от най-разпространените български печатни издания. Конкурсът е отворен за гласовете на всички, които имат отношение към графичния дизайн – читатели, специалисти, дизайнери и др., на адрес http://konkurs.prepressbg.com, до 10.10.2007.
Получените резултати ще определят носителите на специалната награда на Prepressbg.com и Прим Дизайн.

Критериите, по които са избрани изданията са:
Източник: Мониторинг на рекламните разходи TV Plan TNS;
Топ 10 всекидневници;
Топ 10 седмични вестници;
Топ 8 списания;
2 професионални издания (извън наблюдаваните медии);
Наблюдавани медии: 19 ТВ канала, 14 национални всекидневника, 22 седмични вестника, 80 списания. Калкулациите на рекламните обеми са на база официалните рекламни тарифи на съответните медии.

Интернет портал за печатни технологии.