Презентация на Дедал

2344
Презентация на Дедал

Над 30 нови продукти, изключително преференциални цени, съчетани с презентация – всичко това в офиса на Дедал от 23.02. до 03.03.2007г. Още….

Уважаеми клиенти, колеги и партньори,

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание предстоящата нова презентация на фирма Дедал, която ще се проведе от 23.02.2007 до 03.03.2007г. в шоурумът на компанията в Пловдив на ул.”Самара” 16-18.
На вниманието на посетителите ще бъдат показани както някои от добрепознатите машини, които можете да видите и на www.dedalbg.com , така също и над 30 машини на изключително преференциални цени за доставка, с над 50% отстъпка от стандартните цени.

Тези специални цени фирма Дедал има възможност да Ви предложи благодарение на водените и приключили с успех преговори с нашите доставчици, но са валидни само за периода на промоцията.

Посетителите на презентацията ще могат да получат пълна информация за моделите, начина на работа и да ги тестват собственоръчно.
Флатбед принтерът ще бъде наличен от 26.02.2007г.

За всяко посещение на клиент фирма Дедал поема част от разходите по хотелското настаняване, като за посетителите остава да заплатят:

25 лв. – за единична стая

43 лв. – за двойна стая

Настаняването ще бъде в намиращия се в съседство на нашия офис хотел “Санкт Петербург”.
В цената е включена нощувка и закуска.

За Ваше улеснение и за да имате възможност предварително да се запознаете с моделите и специалните цени за доставка, можете да ползвате линковете по-долу:

За офертата и цени – натиснете ТУК

За заявка за посещение и резервация – натиснете ТУК

Поръчка на конкретен продукт можете да направите в офиса ни в гр.Пловдив, в офиса в гр.София, както и при нашите партньори в Хасково, Варна и Пазарджик!
Скоро на Ваше разположение ще бъде и новият ни телефон 0700 1 6696 – на цената на един градски разговор от цялата страна!

Очакваме Ви!
За нас ще бъде чест да бъдем Ваши любезни домакини!

С уважение:
Екипът на Дедал

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.