Презентация на книговезки платна и хартии

1931
Презентация на книговезки платна и хартии

Касима-ДЛ ООД ви кани да посетите презентация на последните тенденции в книговезките платна и хартии разработени от Winter&Company AG.

Ще имате възможност да разгледате пълния набор от каталози, както и голямо разнообразие от мостри на продукти, изработени в България и по света.

 

Winter&Company AG

Презентацията ще се проведе на 08.04.2014 г., от 10 до 13 часа 
Хотел „Симона“, 1330 София, бул.“инж.Ив.Иванов“10
Карта с адрес на хотела.

Залата на хотела е с ограничен капацитет, затова е необходимо предварително потвърждение за присъствие на имейл: nevena.peeva@kasima-bg.com
Срок за потвърждение до 19.03.2014г.

Касима-ДЛ ООД
гр. София
1330 ж.к. Сердика
бул. „Акад. Иван Гешов“ № 2Е
Бизнес Център Сердика, офис 416
Тел.: 02/ 822 10 80
Тел.: 02/ 822 10 37
Тел.: 0884/ 132 392
www.kasima-bg.com             
www.winter-company.com  

 

 

Касима лого            
    

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.