Презентация на CANON България на тема Unleash print and see the possibilities

1247
Презентация на CANON България на тема Unleash print and see the possibilities

Canon България ви кани на презентация по време на изложението COPIS.

Тема: Unleash print and see the possibilities.

Презентатор: Виктор Матей /Румъния/ – регионален мениджър бизнес развитие и решения за професионален печат.

Презентацията ще засегне регионалната кампания на бранда – #UNLEASHPRINT, която беше представена на най-голямото световно изложение за печатни и крос-медийни решения DRUPA 2016. Темата е насочена към всички, които боравят с широкоформатни машини и се интересуват от тенденциите в рекламния печат.

Какво представлява кампанията #UNLEASHPRINT?
Кампанията има за цел да покаже как да се трансформират печатните възможности и тенденции в бизнес перспективи. В печатния бизнес новите техники и технологии помагат в разширяването на възможностите и услугите, които компаниите предлагат.

Продуктите на Canon са съобразени с нуждите на пазара и нашите решения в сферата на печатния бизнес, дават сигурност и качество на изделията. Кампанията #UNLEASHPRINT е насочена към всеки, които търси развитие чрез нови технологии и който желае да е в крак с тенденциите и нуждите на пазара.  

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.