През ноември най-четените новини в Printguide са тези от България

1492
През ноември най-четените новини в Printguide са тези от България

Новината за Book of 12 на Анталис е победител в месечната класация. Следват новостите от Офсет Груп, събититето за HP Latex организирано от Мираж, новата печатна услуга LIQUID GOLD и новината за втория брой на печатното издание на Print Idea.

Вижте всички в Топ 10:

1. Book of 12 от Анталис – 734
2. Офсет Груп – лидерът в луксозния печат (част 2) – 613
3. Illustrator CC (2017) – какво ново – 583
4. Новото издание на Наръчник на начинаещия дизайнер – 550
5. Мираж организираха HP Open House Event в Пловдив – 388
6. Безплатна алтернатива за одобрение на файлове – GoProof за InDesign – 381
7. Бъдещето на книговезането според Muller Martini – 366
8. LIQUID GOLD печат – най-новата услуга на печатна къща Джей Пойнт Плюс. – 361
9. Adobe обновиха Photoshop до CC 2017 – 337
10. Print Idea – тематичният брой за храни и напитки – 312

През изминалия месец имаше промени в класацията „Топ 100 фирми за месеца“. Победител за месец ноември с най-висок рейтинг е КАРИЕР ООД. Тя е и фирмата, която е най-търсена от потребителите сред търговците на консумативи за печат. Сред печатниците най-търсени са Импрес ООД и Джей Пойнт Плюс ООД. Можете да видите интереса на потребителите към фирмите по категории, като използвате филтъра тук: polygraphy.info/rate

Рейтингът на фирмите се формира от интереса на посетителите на каталога Полиграфия Инфо към информацията в техните профили. Вижте пълната класация и по категории тук:  Рейтинг топ 100 фирми

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.