През октомври J Point навършва 12 години!

1171
През октомври J Point навършва 12 години!

Честито на колегите и им пожелаваме много успехи.

Ето какво споделиха самите J Point по повод годишнината си.

 

„Всеки рожден ден е повод за усмивки и шумно парти, но също така –  време за размисъл и равносметка. Навършвайки 12 години, бихме искали да споделим нашата оценка.

 

Стартирахме дейност, като една от първите дигитални печатници в областта на широкоформатния печат у нас и извървяхме нелекия път на това да бъдеш пионер. Още в далечната 2003 г. инвестирахме в технологии, които доближиха българския пазар до световните тенденциите в сектора, а през годините не пестихме усилия да следваме тази посока.

Съвременните технологии са важни, когато поемаме ежедневно предизвикателства в работата си, важни са и защото искаме да предложим най-добрите решения на нашите клиенти. Но когато защитаваме позицията на „експерт“ в дейността си, наличието на модерна база не е достатъчно. Искрено вярваме, че няма по-голям ресурс от опита, знанието и придобита компетенция. Щастливи сме, че в  J Point работят хора, чиято лична мотивация за развитие, интелигентност  и отдаденост в работата, превръщат натрупаните години от поредно  число във време на придобит опит!“

Честит 12-ти Рожден Ден на целия екип на  J Point
The digital printing expert! 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.