Принт идеи за производителите на мебели

2398
Принт идеи за производителите на мебели
Spread the love

Не пропускайте да заявите рекламни позиции в новата Принт Идея – специално издание за Светът на мебелите

inline_129_/images/2017/03/meb2_08d5.jpg

 

Започваме подготовката на новата Принт идея – печатното издание, което рекламира печатни и рекламни услуги за мебелния бранш. Ако предлагате печатни услуги в областта на интериора, печата на тапети, фолио; печат върху текстил, стъкло, директен печат върху плоскости – това е вашето издание. 

 

Всички показани принт идеи в печатното издание ще бъдат показани и в обновения сайт www.printidea.info

 

Печатното издание ще се разпространява по време на най-голямото В2В специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат  заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

 

inline_592_/images/2017/03/technomebel_xunv.jpg

Техномебел
Дървообработваща и мебелна промишленост
24 — 28 април 2017

Светът на мебелите
Обзавеждане , осветление, интериорен дизайн
24 — 28 април 2017

 

Изложенията се провеждат в 6 палати в Интер Експо Център и нашето печатно издание Print Idea ще даде възможност на рекламните производители да предложат на този бранш най-добрите си печатни продукти и услуги. Събрани в едно издание, цветни и вдъхновяващи принт идеи, които достигнат до ваши потенциални клиенти.

Информация за рекламодатели:

Изданието Принт Идея е със следните параметри:

Формат А4
Тираж 1 000 бройки
Страници: 20

Срокове за заявка на рекламни позиции: 10 април 2017
Срокове за предаване на материали: 13 април
Разпространение: 24-28 април 2017

За допълнителна информация и заявки за реклама:
Деси Тодорова
0878 100 149
dessy.todorova@polygraphy.info

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър