Проверявайте и поправяйте файловете си онлайн с Fixmyprintfile.com

1177

Онлайн базираната услуга може да открива и премахва потенциални грешки в разнообразни файлови формати за печат.

Fixmyprintfile е приложение на Premedia Software Inc, което може да помогне на всички, които не са сигурни във файловете, които са подготвили за печат. Той може до голяма степен да компенсира липсата на време и знания за предотвратяване на потенциалните проблеми при отпечатване на файловете.

fixmyprintfile

Употребата на Fixmyprintmyfile.com е елементарна. Достатъчно е да изберете нужните опции и да качите файловете си. Системата проверява и отстранява потенциалните проблеми и генерира оптимизиран PDF/X файл, както и доклади в PDF и HTML формат. Ако файлът не премине проверката и не може да бъде поправен, Fixmyprintmyfile създава доклад, който съдържа описание на проблема. Приложението не взима пари за файлове, които не могат да бъдат коригирани.

Потребителите могат да качват PDF-и (едностранични или многостранични), EPS, PS, TIFF, и JPEG. Те могат да бъдат преработени в PDF/X-1a или PDF/X-4. Обработените PDF-и остават на разположение за сваляне докато потребителският акаунт е активен.

Плащането става по следния начин: купувате един от пакетите, които включват обработка на определен брой страници – от 15 (за 3,33 американски долара на страница) до 300 (1,50 долара/страница). Всеки път когато приложението обработи страница, това се отчита в акаунта ви. Ако искате да пробвате услугата, можете да се регистрирате и да качите 3 страници безплатно.

За повече информация вижте видеото:

 Източник: fixmyprintfile

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.