Промени в представителството на Мюлер Мартини в България

2214
Промени в представителството на Мюлер Мартини в България

Вижте официалното съобщение засягащо промените в компанията.

Уважаеми дами и господа,

Искаме да ви информираме, че решихме да предприемем организационни и структурни промени, засягащи присъствието на Мюлер Мартини на българския пазар.

Г-н Чавдар Дишков, дългогодишен управителят на фирма Мюлер Мартини България ЕООД ще напусне дружеството от 31.12.2014.
 
Търговското дружество Мюлер Мартини България ЕООД остава активно в сегашния си вид и ще се радваме да отговорим на вашите нужди и запитвания за резервни части и услуги, но също така и за инвестиции в машини по ваши текущи и бъдещи проекти.

Фирма Мюлер Мартини България ЕООД също така се премести на нов адрес:
1784 София, бул. „Цариградско шосе“ 133,
Сграда БИЦ-ИЗОТ, корпус 1, офис 412а
www.mullermartini.com

Телефонният номер за връзка с Мюлер Мартини България ЕООД остава същият:
00359 2 944 39 42. В новият офис, въпреки, че няма да има постоянно персонал, ще имате постоянна телефонната връзка, която ще дава възможност за прехвърляне на разговорите към централния офис във Виена.

Нашият търговски мениджър за региона на Балканите, г-н Милан Живич със седалище в Белград, ще поеме грижата за нашите клиенти в България лично и пряко, подкрепян от г-н Чавдар Дишков в качеството му на самостоятелен търговски представител. Ние ви молим да гласувате на г-н Милан Живич пълното си доверие и да го подкрепяте в работата му на българския пазар.

Нашият местен сервизен техник г-н Мартин Стоилов, известен на всички вас, ще продължи да работи за Мюлер Мартини БългарияЕООД и винаги ще бъде на ваше разположение. Той е подпомаган в дейността си от ръководството на сервиза за региона на Източна Европа със седалище във Виена и в извънредни ситуации, както и досега, ще може да разчита на помощта на техници от региона, с цел възможно най-бързо да ви помага да отстраните повредите по вашите машини.

Всички консумативи, които сте закупували от нас досега в Мюлер Мартини България EОOД, можете да поръчвате в бъдеще директно на г-н Чавдар Дишков в новата му търговска компания ДИШКОВ Трейдинг ЕООД, търговски представител и партньор на Мюлер Мартини в България.

Всички резервни части и сервизни услуги по ремонт и поддръжка на машините, както бе споменато по-горе, ще продължавате да получавате от Мюлер Мартини България ЕООД. Като пряк партньор за контакт в централата във Виена на известните телефонни номера и е-мейл адрес ще бъде винаги на ваше разположение нашият служител г-н Елвис Мутулйевич. Той е част от цялостната организация на Региона на Източна Европа и ще бъде отговорен за Балканския регион, като ще е в състояние да ви консултира компетентно в телефонен разговор или чрез електронната поща.

Благодарим на г-н Чавдар Дишков за добрата дългогодишна работа в нашия екип и се радваме на възможността да продължим съвместната работа с неговата нова фирма, а на всички клиенти и партньори на Мюлер Мартини желаем много съвместни успехи през следващите месеци и години.

Müller Martini,
Вашият силен партньор

Интернет портал за печатни технологии.