Промимекс предлага на своите клиенти достъп до складови наличности в реално време

1604

ПРОМИМЕКС активира на своя сайт опцията за достъп до актуални складови наличности.

Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от началото на октомври ПРОМИМЕКС активира на своя сайт опцията за достъп до актуални складови наличности.
В стремежа си да отговорим на динамичния пазар на полиграфическата индустрия в България с тази нова опция ние даваме възможност на потребителите да бъдат информирани в реално време и да планират своето производство в зависимост от своите настоящи и бъдещи проекти.
Вашата регистрация може да стартира в сайта на ПРОМИМЕКС от „Вход за клиенти” чрез попълване на съответната форма. След изпращане на Вашата заявка за регистрация до 24 часа ще получите на посочения от Вас имейл потвърждение на регистрацията и на данните, които сте посочили при в нея.
От момента на получаване на потвърждението Вашия достъп ще се осъществява без ограничения от произволно работно място чрез заявените от вас и-мейл (в качеството на username) и парола.
Влизането в меню Наличности Ви позволява да разглеждате наличностите в одобрените за достъп групи продукти. Имате възможност да се ориентирате както по наименованието на съответната група, така и да зададете ключови думи или размери по спецификация в опцията Търсене.
Актуалните складови количества са в информационен формат и за Ваше улеснение има опция за дирекно разпечатване на разглежданите наличности.

Източник: Промимекс

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.