ПроСайн – официален представител на Royal Sovereing

2221

Royal Sovereign е глобален доставчик на оборудване и консумативи за довършителни процеси и офисна техника.

Фирмата е производител на голяма гама ламинатори за различни натоварвания и приложения – от настолни до широкоформатни, топли и студени. Продуктовата листа на Royal Sovereign включва машини за графичната и рекламна индустрия и офис продукти.

Royal Sovereign – доказана марка в Европа и САЩ, която доскоро не беше представена в България с пълното си портфолио.

ПроСайн като техен представител предлага на пазара както машини за довършителни процеси като ламинатори и тримери, така и офисните продукти – настолни ламинатори, шредери, банкнотоброячни машини, подвързващи машини и мн. др.
 
Вижте някои от продуктите, които ПроСайн активно ще налага у нас:

Ламинатор Royal Sovereign 1651HCLTW
Royal Sovereign 1651HCLTW

Royal Sovereign 1651HCLTW е компактен и функционален ламинатор с ширина на ламиниране до 1650 мм. Идеална машина за по-малки ателиета със солвентен принтер. Горната ролка на ламинатора може да се подгрее до 50C, за да се избегне ефекта „осребряване“ при някои студени ламинати.

Ламинатор Royal Sovereign 382S/2702S
Royal Sovereign 382S/2702S

Royal Sovereign 382S/2702S е компактен и функционален ламинатор, позволяващ едностранно и двустранно топло или студено ламиниране. Перфектно решение както за фотоателиета, така и за рекламната индустрия.

Ръчен тример с ширина на рязане от 130см 160см и 200см.

Ръчен тример

Висококачествен ръчен тример с ширина на рязане от 130см, 160см и 200см. Самозаточващ нож с възможност за двупосочно рязане, който гарантира гладък и чист срез на материали като фолио, хартия, винил и други.

Ръчна комбинирана перфорираща/подвързваща машина
Ръчна комбинирана перфорираща/подвързваща машина

RBM 1200 е ръчна комбинирана перфорираща/подвързваща машина. Перфорация на 12 листа и подвързване на 150 листа, 80 грамова хартия.

Банкнотоброячни машини, настолни ламинатори
Банкнотоброячни машининастолни ламинатори

Офисните продукти, които се предлагат, са: банкнотоброячни машини, настолни ламинатори, шредери и др.
     
Повече информация можете да намерите тук.

Източник: ПроСайн – Официален представител на Royal Sovereign за България
web: www.prosign.bg

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.