Пулсио Принт разкри една от тайните си за умния печат

2419
Пулсио Принт разкри една от тайните си за умния печат

Пулсио Принт посрещна свои партньори, настоящи и бъдещи клиенти и колеги в новия си дом – бившия Полиграфически комбинат в Дружба.

Пулсио Принт печатна база

 

В последния ден от месец януари се проведе коктейл в новата производствена база на фирмата. За втори път Пулсио Принт приветства своите гости и отвори вратите си, за да разкрие тайните на умния печат.

Мотото на Пулсио Принт е Smart Printing for Smart People

Smart Printing не е просто мото или интуитивен софтуер. Smart Printing е цял печатарски процес, който започва с иновативен сайт за лесно и бързо получаване на оферта, минава през модерни машини и технологии и стига до най-важния фактор – хората, които управляват всичко това, за да се постигат резултати, надминаващи очакванията.

 

Пулсио Принт печатна база

Предимствата на Пулсио са 12 години опит и качество, професионализъм, коректно изпълнение и правилни насоки за най-добър избор на най-добрите продукти и цени на пазара.

На събитието стана ясно, че Пулсио Принт имат вече извоювани позиции на европейския пазар. Сега амбициите им са да се докажат и в България като една от най-добрите печатници, която може да предложи креативни идеи и нови възможности.

 

Пулсио Принт печатна база

Голямата печатна база на Пулсио разполага с най-модерните технологии и машини. Времето за печат е сведено до минимум благодарение на Smart организацията. Фирмата е специализирана в печата на книги, католози, флаери, дипляни и брошури с най-доброто качество и на най-добрата цена. Запазена марка остават твърдата подвързия и златната порезка. Залог за професионалното изпълнение са и гарантираните срокове.

 

Пулсио Принт печатна база

Позитивен, динамичен, професионален!
Екипът на Пулсио Принт ви дава точни съвети на всяка стъпка от съвместната работа.

Те пулсират на вашите вълни всеки ден, за да постигате взаимно максимално качество и удовлетворение.

Спестете време и пари – печатайте умно!

 

Пулсио Принт печатна база

 
Източник: Пулсио Принт

Профил в каталога Полиграфия инфо

Интернет портал за печатни технологии.